Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ruta per l’entorn natural Rubí limita al nord amb la serra de l’Oleguera i la serra de Can Piquer, i a l’est amb la serra de Can Guilera. A més, hi passa part del corredor natural de Collserola-Sant Llorenç de Munt. https://www.rubi.cat/ca/rubi-ciutat/descobreix-la-ciutat/ruta-per-l2019entorn-natural/@@images/image/preview

Ruta per l’entorn natural

Rubí limita al nord amb la serra de l’Oleguera i la serra de Can Piquer, i a l’est amb la serra de Can Guilera. A més, hi passa part del corredor natural de Collserola-Sant Llorenç de Munt.

El nostre municipi compta amb importants parcs i zones verdes, com els parcs de Ca n’Oriol i de la Pau i la Natura o el Torrent dels Alous, i amb innumerables senders i recorreguts pel seu entorn natural.

 

  Itinerari 5 - Sant Muç (1)

  

Guia d'itineraris a peu per l'entorn natural de Rubí


La guia d'itineraris en el medi natural descriu un seguit de camins i senders senyalitzats, amb diferents graus de dificultats, i té com a objectiu facilitar l’activitat a les persones de diferents edats i condicions físiques que vulguin sortir a caminar amb la intenció de fer exercici i/o gaudir de la natura i del patrimoni de Rubí.

Els itineraris són curts, d'entre quatre i sis kilòmetres, però es troben connectats en una xarxa de tal manera que cadascú pot personalitzar l'activitat d'acord amb el seu interès, necessitat o temps disponible.

La guia no és ni molt menys un recull exhaustiu dels diferents camins i senders. És tan sols el començament d'una experiència que es vol engrandir al llarg del temps. Respecteu les normes d'ús i gaudiu de l'entorn i dels paisatges que ens són propers però sovint desconeguts.

En la versió digital existeix la possibilitat de descarregar els punts de ruta amb l'extensió .kmz per visualitzar els itineraris mitjantçant Google Earth.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
1