Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diàlegs Estructurats: ImPACTE Jove/Verd Els Diàlegs Estructurats són processos participatius que pretenen millorar l’eficàcia de les polítiques públiques a través del diàleg amb les persones joves i la societat civil. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Diàlegs Estructurats: ImPACTE Jove/Verd

Els Diàlegs Estructurats són processos participatius que pretenen millorar l’eficàcia de les polítiques públiques a través del diàleg amb les persones joves i la societat civil.

Els Diàlegs Estructurats busquen l’apoderament de la ciutadania, especialment de les persones joves, en la presa de decisions públiques a través de la participació, ajudant que es creïn polítiques adaptades a la realitat i que evitin problemes en un futur. 

Rubí ha estat escollida per participar en el Projecte ImPACTE Jove/Verd, una iniciativa de la Comissió Europea de l'Educació, la Cultura i l'Audiovisual que desenvolupa a nivell estatal l'Institut Nacional de la Joventut (INJUVE) i que s’emmarca en el programa Erasmus + Diàlegs Estructurats.

Logotip ImPACTE Jove/Verd

El projecte planteja un diàleg entre la joventut i l'administració per a l'aplicació a escala local del Pacte Verd Europeu. El seu objectiu és millorar el coneixement que tenen els i les joves del Green Deal, obrir espais de debat amb els seus representants polítics sobre les accions i mesures que es poden adoptar, i enfortir les seves capacitats per a la participació cívica local i europea.

El Pacte Verd és el full de ruta de la Unió Europea per assolir un continent amb una economia sostenible, on es deixin de produir emissions de gasos d'efecte hivernacle el 2050, el creixement econòmic estigui dissociat de l'ús de recursos, i no hi hagi persones ni llocs que es quedin enrere.

A Rubí, el Projecte ImPACTE Jove/Verd vol fer partícips d'aquests objectius 700 nois i noies d'entre 13 i 30 anys. Per això s'han organitzat cinc activitats que es desenvoluparan durant el 2021 i que comptaran amb la implicació de diferents serveis municipals, així com també de representants polítics i experts europeus.
   

Logos ImPACTE Jove/Verd

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
1