Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Espais expositius Exposicions i visites guiades són la proposta del Museu Municipal Castell (MMUC) i els diferents espais expositius municipals per a aquest estiu. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Espais expositius

Exposicions i visites guiades són la proposta del Museu Municipal Castell (MMUC) i els diferents espais expositius municipals per a aquest estiu.

A l’hora de visitar els espais expositius cal recordar les indicacions de les autoritats sanitàries: és obligatori l’ús de mascaretes, s’ha de garantir una bona higiene de mans i també mantenir la distància de seguretat. Per minimitzar riscos, es recomana fer les visites individualment o en grups d’un màxim de sis persones que visquin al mateix domicili.
   

Daniel Bas, figurinista i il·lustrador
Fins al 26 de juliol al Museu Municipal Castell (MMUC)

Dimecres i divendres, de 16 a 20 h
Dissabtes, d’11 a 14 h i de 16 a 20 h
Diumenges i festius, d’11 a 14 h

En aquesta exposició es poden veure els tres grans àmbits en els quals va treballar Daniel Bas ─figurinista de moda, il·lustrador infantil i aquarel·lista─ a través d’obres i peces cedides expressament per a aquesta exposició per la família Bas, en especial per la seva dona, la senyora Covadonga Junqueras.

Daniel Bas va deixar petjada com a persona i com a artista, amb un llegat que es va voler mantenir viu en la memòria rubinenca mitjançant els Premis de Pintura Ràpida Daniel Bas, que van celebrar la darrera edició l’any 2015.

Fons artístic del Museu Municipal Castell (MMUC)
Fins al 25 de juliol a l’Espai Expositiu Aula Cultural

Dijous i divendres, de 17.30 a 20.30 h
Dissabtes, d’11 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h

Constituït quasi exclusivament per les donacions dels artistes que han exhibit la seva obra en els espais expositius del municipi, recull obres de qualitat desigual i no respon a un discurs artístic estructurat i cohesionat. La col·lecció és eclèctica en mitjans, formats, tècniques, moviments i estètiques, amb molts·accents i amb una gran proliferació de llenguatges artístics.

Aquesta mostra presenta obres que han estat donades al museu al llarg dels cinc últims anys: quatre pintures de Carme Llop, cinc de Sergi Marcos, cinc de Gervasi Escayol, sis dibuixos de Jaume Maronas i dues escultures de Pep Borràs.

Cent anys d’història del Celler Cooperatiu 1920-2020
Fins el 20 de desembre a El Celler

De dijous a dissabte, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h
Diumenges i festius, d’11 a 14 h
Agost tancat

El Celler Cooperatiu de Rubí celebra enguany el centenari de la seva fundació. Per commemorar-ho, l’Ajuntament ha organitzat una exposició que acostarà els visitants a la història d’aquest edifici vinculat a l’activitat vinícola i reconvertit, després d’una ambiciosa rehabilitació, en equipament cultural. A més, l’artista rubinenca Anna Tamayo ha fet un díptic de gran format per commemorar-ne el centenari. Aquesta obra estarà exposada a la sala del Celler.

Visita guiada al Celler
Diumenge 19 de juliol, a les 12 h

A càrrec de Rubí Guiem
Cal inscripció prèvia a través del correu .

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
1