Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ateneu Municipal L'equipament t'ofereix un conjunt de propostes adreçades a públics familiars que combinen activitats virtuals amb altres de presencials que tindran lloc als jardins de l’equipament. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ateneu Municipal

L'equipament t'ofereix un conjunt de propostes adreçades a públics familiars que combinen activitats virtuals amb altres de presencials que tindran lloc als jardins de l’equipament.

Totes les activitats de la programació d’estiu de l’Ateneu Municipal són gratuïtes i tenen aforament limitat. Inscripcions i reserva d’entrades aquí.
  

Sons de la terra
A partir del dilluns 6 de juliol
Sons del mar
A partir del dilluns 13 de juliol
Cicle Música per a la Petita Infància

Us convidem a compartir moments en família amb la música com a vehicle per treballar l’expressió i la creativitat en les primeres etapes de vida, una eina molt poderosa per a l’educació emocional i per al desenvolupament de relacions amb els altres. Aquest cicle mantindrà el seu format virtual amb els seus continguts accessibles a partir de la data indicada al canal de YouTube de l’Ateneu Municipal.
A càrrec de María José Anglés, musicòloga
Activitats recomanades per a famílies amb infants entre 1 i 5 anys

El viatge de James
Dimarts 7 de juliol, a les 19 h
Cicle Teatre per a la Petita Infància

Tot succeeix en una paradeta de fruita. Els elements que trobarem ens ajudaran a explicar aquesta adaptació de l’original conte de Roald Dahl, amb una narradora molt especial i alhora familiar, una fruitera, amb la qual podem treballar la importància de menjar verdures i fruita.
Cia. Sim Salabim
Espectacle recomanat per a famílies amb infants a partir de 3 anys

Fem un diari il·lustrat. L’autoretrat i la Frida Kahlo
Dijous 9 de juliol, a les 18.30 h
Cicle Dones Artistes

Inspirant-nos en el diari il·lustrat que la Frida Kahlo va escriure, us convidem a fer-vos-en un de propi: un autoretrat on podeu expressar amb dibuixos, imatges i paraules -tal com va fer l’artista- tot el vostre món, les vivències, allò que veieu i que penseu...
Activitat recomanada per a famílies amb infants a partir de 5 anys.

Somriu
Dimarts 14 de juliol, a les 19 h
Cicle Teatre per a la Petita Infància

Un rei molt seriós. Un poble que no pot cantar ni ballar. Un trobador amb un sac ple de somriures... Com acabarà tot plegat?
Cia. Santi Rovira
Espectacle recomanat per a famílies amb infants a partir de 4 anys.

Jocs de línia i color. Els calidoscopis de la Fahrelnissa Zeid
Dijous 16 de juliol, a les 18.30 h
Cicle Dones Artistes

Fahrelnissa Zeid va ser una mestra de l’art abstracte. Inspirant-nos en la seva obra ens aproparem a la seva tècnica calidoscòpica, que ens recorda els mosaics bizantins i els vitralls otomans.
Activitat recomanada per a famílies amb infants a partir de 6 anys.

Gesta
Divendres 17 de juliol, a les 21 h
Cicle de teatre

Dues germanes, bessones: Marisol i Maribel. Éssers estranys en la quotidianitat d'un lloc públic. Un fet puntual que pot marcar l'èxit o el fracàs d'un pla bastant atípic. Temors llunyans, temors propers. Només tindran l'oportunitat d'aconseguir-ho si són capaces de fer equip. Una comèdia sobre les relacions personals: sobre el pas de la vida, les pors i la manera de enfrontar-les. Una història amb la qual tots podem sentir-nos identificats.
A càrrec de 8 Temps.

Conte amb kamishibai i taller de dibuix chibi
Dilluns 20 de juliol, a les 18.30 h
Cicle Teatre per a la Petita Infància

Narració en kamishibai dels contes Issunboushi i Monotarõ. Després del conte aprendrem a dibuixar els personatges de les històries contades amb diferents tècniques japoneses.
Cia. Ruth Martínez
Activitat recomanada per a famílies amb infants a partir de 5 anys.

Xup-xup
Dimarts 21 de juliol, a les 19 h
Cicle Teatre per a la Petita Infància

Betty i Perla són dues xefs clown ambulants que, juntament amb la seva cuina mòbil plena de sorpreses, viatgen per tot el món amb la missió d’explicar als més petits la seva recepta màgica. Perquè cuidar del planeta és cuidar de tu!
Cia. Cuinassos
Espectacle recomanat per a famílies amb infants a partir de 4 anys.

Dia 016
Divendres 24 de juliol, a les 21 h
Cicle de teatre

Mentre les estadístiques segueixen augmentant i la justícia sembla estar cega i sorda, els teixits socials s'enforteixen per fer front a aquesta crua realitat. Una crida al 016, telèfon d'atenció a les persones víctimes de violència de gènere, serà el punt de partida per explicar històries reals que pocs s'atreveixen a relatar. Una crida a prendre consciència, trencar el silenci i no mirar a una altra banda.
A càrrec de 8 Temps.

Concert de sardanes
Diumenge 26 de juliol, a les 18.30 h

Ho organitza: Foment de la Sardana de Rubí.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
1