Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Activitats en equipaments Durant l'estiu, podràs gaudir d'exposicions i de diferents propostes de caire familiar en alguns dels espais culturals de referència de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg
Durant l'estiu, podràs gaudir d'exposicions i de diferents propostes de caire familiar en alguns dels espais culturals de referència de la ciutat.

Els equipaments culturals de la ciutat han anat reprenent la seva activitat presencial progressivament. Durant l'estiu, hi haurà propostes per a tota la família a l'Ateneu, la Biblioteca Mestre Martí Tauler, el Museu Municipal Castell (MMUC), El Celler i l'Espai Expositiu Aula Cultural.

La reobertura d'aquests equipaments ha vingut acompanyada d’un seguit de mesures de seguretat, algunes d’elles dictades des del Govern central, com és el cas de la reducció de l’aforament. Els diferents espais es desinfecten periòdicament i estan equipats amb dispensadors de gel hidroalcohòlic per a l’ús de les persones visitants.

Ateneu Municipal

L'equipament t'ofereix un conjunt de propostes adreçades a públics familiars que combinen activitats virtuals amb altres de presencials que tindran lloc als jardins de l’equipament.

Espais expositius

Exposicions i visites guiades són la proposta del Museu Municipal Castell (MMUC) i els diferents espais expositius municipals per a aquest estiu.