Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Full Colors El Full Colors és la mostra de grafiti i art urbà de la ciutat emmarcada en el projecte Street Art que proposa canviar la fisonomia de la ciutat mitjançant intervencions artístiques de qualitat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Full Colors

El Full Colors és la mostra de grafiti i art urbà de la ciutat emmarcada en el projecte Street Art que proposa canviar la fisonomia de la ciutat mitjançant intervencions artístiques de qualitat.

Rubí acull el Full Colors des de 2017, organitzada per Rubí Jove amb la col·laboració de l'entitat Petados Crew. El Full Colors dona valor artístic a punts de la ciutat buits o sense ús i fomenta que els i les joves s'iniciïn en el món del grafiti des de la perspectiva de l'art urbà pintant creacions amb significat.

5a edició: 16 i 17 d'octubre de 2021


La proposta torna a la plaça Josep Tarradellas, l’espai on va néixer el festival. Una trentena d’artistes del grafit de Barcelona, Lleida, Alacant i València tornaran a canviar la imatge d’aquest espai públic amb la creació de deu nous murals.


4a edició: 17 i 18 d'octubre de 2020


El Full Colors s'escampa per la ciutat. La quarta edició de la mostra inclou intervencions a 5 punts de la ciutat: Plaça Josep Tarradellas (La Serreta), La Cruïlla Centre Cívic (El Pinar), Pàrking darrere del Rubiforma (Les Torres), Club Frontennis Rubí (Ca n'Oriol), plaça Pla i Pallejà (centre) i suma a la Pista Francesc Calvo la pintada de grafiteres 'Fem Graff'.

3a edició: 12 i 13 d'octubre de 2019


35 grafiters i grafiteres pintat murals a les parets de la plaça de Josep Tarradellas en el marc de la 3a edició del festival Full Colors. La proposta manté el seu atractiu per als artistes locals i també d’internacionals, així com s’ha obert a altres col·lectius amb la inclusió de noves activitats com la Batalla de Galls o les propostes pensades per a famílies.

2a edició: 29 i 30 de setembre de 2018


Rubí consolida la seva aposta per l'art urbà amb la segona edició de l'esdeveniment que va comptar amb la participació de més d’una trentena d’artistes de primer nivell. El festival té major repercussió, amb més presència d’autors i autores provinents d’arreu de l’estat i un increment en el nombre de visitants, entre els quals hi havia alguns instragramers i aficionats al grafiti interessats a documentar aquesta mostra d’art efímer.

1a edició: 20 i 21 d’octubre de 2017


El mur principal de la plaça Josep Tarradellas canvia d'imatge per primer cop. Membres de les tres entitats d’art urbà de la ciutat ─Petados Crew, Pressing Caps i 382 Room─ i artistes convidats d’arreu de l’estat i d’Europa es van encarregar de transformar aquest espai de la ciutat en el primer Full Colors. El veïnat del barri expressa la seva satisfacció amb l’aspecte final del mural i amb la possibilitat de veure de prop tot el procés. Gent de totes les edats s’acosta a la zona per gaudir de la intervenció artística i de la resta d’activitats programades.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0