Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Estudis, enquestes, focus group i sondeigs En aquest apartat pots trobar tot aquest material realitzat pel propi Gabinet d'Estudis i Estadístiques o encarregat per l'Ajuntament de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Estudis, enquestes, focus group i sondeigs

En aquest apartat pots trobar tot aquest material realitzat pel propi Gabinet d'Estudis i Estadístiques o encarregat per l'Ajuntament de Rubí.

En aquest apartat es poden trobar estudis estadístics, enquestes, focus group, sondeigs d'opinió, informes, gràfics i dades en general corresponents a treballs realitzats directament pel Gabinet d'Estudis i Estadístiques, a més dels encarregats a empreses, fundacions, organitzacions o entitats externes.

Els estudis de satisfacció ciutadana anuals són un d'aquests projectes d'investigació i es mostren com a panells evolutius, comptant amb les mateixes dades amb periodicitat anual.

A partir de l´any 2021 els Estudis de Eatisfacció ciutadana incorporen a més de l´anàlisis quantitativa de les Enquestes, anàlisis qualitativa a través de Focus Group, realitzada a partir dels resultats de l´informe d´aquestes

També s'hi poden trobar totes les Enquestes i Estudis Qualitatius i Quantitatius realitzats sota l'encàrrec de diferents serveis municipals.

 

Estudis de satisfacció i coneixement de la ciutat de Rubí


Vine a la presentació de l’Enquesta 2023 i a les sessions de Focus Group (grups de debat) que s’organitzaran dins de les:

Anunci I jornades ESCCC.JPG

Estudis del Pla de Residus


 

Estudis del Pla de Cooperació


 

Estudis de Rubí Forma


 

Altres arxius i documents


T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
2