Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PI 37 - Projecte d'execució de la connexió i de l'enllumenat públic entre la ctra. de Sabadell i la C-1413 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

PI 37 - Projecte d'execució de la connexió i de l'enllumenat públic entre la ctra. de Sabadell i la C-1413

PI 37 - Projecte d'execució de la connexió i de l'enllumenat públic a la carretera de SabadellEl projecte contempla la connexió de la vorera sud de la C1413 amb la ctra. de Sabadell mitjançant l’execució d’una nova escala. També contempla actualitzar el pas de vianants existent a la ctra. de Sabadell, de forma que es garanteixi l’accessibilitat del mateix.

Entre els treballs que caldrà dur a terme destaquen la neteja i esbrossada de la zona afectada per la reforma, l’excavació de part del terreny per adaptar-lo a les noves necessitats, el repicat de part de les voreres afectades per la intervenció, el condicionament del terreny on s’hi col·locarà la nova escala, la construcció de nova fonamentació i de la nova escala de connexió ─mitjançant llosa de formigó armat─, la col·locació de paviment a les voreres existents afectades i de nova construcció ─incloent paviments tàctils segons normativa─, la instal·lació de barana metàl·lica a la nova escala, així com de punts de llum i/o adaptació dels punts de llum existents al llarg de l’escala, entre d’altres. 

 

DOCUMENTS

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0