Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PI 32 - Projecte de reforma del c. Avellaners https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

PI 32 - Projecte de reforma del c. Avellaners

PI 32 - Projecte de reforma del c. AvellanersEl projecte preveu la remodelació de la cruïlla amb el camí d’Ullastrell, amb la redistribució dels moviments del trànsit rodat i el trasllat de les parades actuals dels autobusos de la línia 3 i 7. A la vegada, les obres permetran evitar l’afecció a la finca situada al costat esquerre del carrer.

Aprofitant la redistribució de la cruïlla, el projecte contempla també la disminució del pendent longitudinal en la incorporació al camí d’Ullastrell, reduint-la d’un 15 % actual a un pendent inferior al 9%. Aquesta millora en la rasant també comporta una modificació de la rasant del carrer Avellaners.

En la configuració de la nova cruïlla s’ha tingut en compte el radi mínim de gir d’un autobús, que és de 12,5 m. La illeta de l’inici del carrer ha modificat la seva geometria en planta, reduint la seva àrea per tal de facilitar els moviments i l’encaix de la nova cruïlla.

La secció tipus del vial s’ha projectat amb 6 metres de calçada, inclosa la rigola, i una vorera al costat esquerra de 2 m, que permet complir criteris d’accessibilitat segons norma vigent. 

 

DOCUMENTS

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0