Navegació

Articles d'opinió de CDC

Cultura limitada

20/09/2016

Des del Partit Demòcrata la setmana passada fèiem una roda de premsa per explicar una de les nostres prioritats a Rubí pels propers anys: doblar el pressupost de Cultura de l'Ajuntament. La proposta no sorgeix del no res. Sorgeix després d'haver estudiat i comparat pressupostos de cultura de diverses ciutats catalanes. Segons dades que podreu trobar al web gobierto.es o als portals de transparència dels ajuntaments, el 2015 Rubí va pressupostar 2.204.968 euros en cultura, el que equival a un 3,01% del total i a 30 € per habitant.

Cultura limitada - Llegir Més

Primer any de mandat. Oposició útil i constructiva

13/06/2016

Explicar tot un any de política municipal en un article és complicat, però que algú el llegeixi fins al final ja és un heroisme del lector. M’atreveixo a fer un resum d’aquest primer any i de la feina feta pel grup municipal que represento a risc -ho entenc- de no trobar gaire herois disposats al sacrifici.

Primer any de mandat. Oposició útil i constructiva - Llegir Més

El Estado perpetua la pobresa energètica contra la voluntat del Govern de Catalunya

14/04/2016

A finals del 2013 el president Mas va aprovar el decret 6/2013 del Codi de Consum de Catalunya que incloïa les mesures necessàries per impedir que les companyies interrompessin el subministrament d’electricitat i de gas a les famílies en situació de vulnerabilitat econòmica.

El Estado perpetua la pobresa energètica contra la voluntat del Govern de Catalunya - Llegir Més

El 20D volem Democràcia i Llibertat

18/02/2016

Després de la victòria independentista del 27 de setembre, Catalunya ha de tornar a enviar un senyal contundent al món.

El 20D volem Democràcia i Llibertat - Llegir Més

Per què necessitem una segona estació de FGC a Rubí?

05/02/2016

Perquè l’estació de Rubí és la segona en nombre d’usuaris després de la parada de Plaça de Catalunya de Barcelona. Som 75.000 persones i la ràtio d’habitants per estació comparada amb altres ciutats és millorable, atesa aquesta primera dada.

Per què necessitem una segona estació de FGC a Rubí? - Llegir Més

  • Compartir