Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuntament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ajuntament

El Consistori

En aquest apartat pots consultar com s'estructura el Consistori tant a nivell polític com administratiu, així com les subvencions, els contractes i convenis i el calendari fiscal vigents actualment, entre d'altres.

Missió i valors

L'Ajuntament de Rubí desenvolupa la seva tasca seguint uns objectius i uns criteris ètics

Projectes estratègics

L'Ajuntament executa diversos projectes estratègics per la ciutat, fruit dels compromisos que el govern municipal ha assumit amb la ciutadania i que responen a la necessitat de treballar per un Rubí més amable, inclusiu i participat.

Next Rubí

Els fons Next Generation EU són un instrument de la Unió Europea que té com a finalitat contribuir a la recuperació social i econòmica dels estats membres reparant els efectes derivats de la pandèmia de la COVID-19, i impulsar la seva transició ecològica i digital.

Transparència

L'Ajuntament de Rubí té la voluntat d'oferir a la ciutadania rubinenca una administració transparent i, a la vegada, donar-li la possibilitat de poder consultar i utilitzar les dades de l’activitat municipal, incloses les comptables.

Atenció a la ciutadania

El Consistori posa a l'abast dels rubinencs i les rubinenques l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, a través de la qual es poden realitzar gestions i tràmits; i l'Oficina Municipal d'Informació al Consum, que ajuda les persones consumidores i usuàries a defensar els seus drets en temes de consum.

L'alcaldessa als barris

"L'alcaldessa als barris" és una iniciativa amb la qual el Consistori vol apropar l’administració als rubinencs i rubinenques per conèixer de primera mà les seves necessitats i inquietuds i treballar, conjuntament, per la millora dels diferents barris.

Sindicatura de Greuges

La Sindicatura de Greuges és un òrgan unipersonal complementari de l’administració local que té la funció de defensar els drets fonamentals i les llibertats públiques de la ciutadania davant de l'Ajuntament de Rubí. Amb aquesta finalitat, supervisa l'actuació del Consistori i dels serveis públics que en depenen.

Eleccions

En aquest apartat trobaràs tota la informació relativa a les diferents convocatòries electorals: locals, autonòmiques, estatals i europees.

Comunicació

L'Ajuntament de Rubí genera molta informació diàriament, que els mitjans de comunicació sovint recullen i traslladen a la ciutadania. Aquest apartat està pensat especialment per als professionals del periodisme i la comunicació, ja que els ofereix material útil per dur a terme la seva feina.

Webs municipals

A banda de www.rubi.cat, l'Ajuntament de Rubí compta amb altres portals específics, amb l'objectiu d'oferir un millor servei als rubinencs i les rubinenques.