Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tinc problemes per pagar les factures Et trobes en situació de vulnerabilitat i les factures dels subministraments et suposen una càrrega? Et mostrem les opcionis que tens per tal de reduïr-les. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Tinc problemes per pagar les factures

Et trobes en situació de vulnerabilitat i les factures dels subministraments et suposen una càrrega? Et mostrem les opcionis que tens per tal de reduïr-les.

Dret universal als subministraments bàsics: llum, gas i aigua


Si malauradament et trobes en una situació econòmica difícil i no pots fer front al pagament de les factures de llum, gas i/o aigua has de saber que et podem protegir i evitar el risc d’un tall de subministrament.

Si el tall de subministrament ja s’ha produït, també podem ajudar-te.

Has d’adreçar-te als Serveis Socials municipals i informar de la teva situació. Ells valoraran si compleixes els requisits de família en risc d’exclusió residencial (Llei 24/2015) i, si és així, emetran el corresponent informe a la subministradora per tal d’evitar qualsevol tall o fer que et retornin el subministrament.

 

Compte amb el deute acumulat!


El deute acumulat de les factures impagades d’aigua podria ser eixugat pel fons de solidaritat de SOREA

En canvi, el deute associat a les factures impagades de llum i/o gas quedarà pendent de pagament fins que les administracions públiques i les companyies arribin a un acord de corresponsabilitat del deute (art 6.3 Llei 24/2015) o bé la família pugui pagar la totalitat de l’import. Per això, és molt important fer que el cost de les factures sigui el mínim possible i aconseguir que el deute no creixi amb passes de gegant; en aquest sentit també podem ajudar-te a pagar menys a les teves factures:

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
1