Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes obres a la xarxa de clavegueram del carrer Santa Eulàlia comporten canvis de circulació a les vies del voltant Els treballs s’han dividit en tres fases i s’executaran fins l’1 de setembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Unes obres a la xarxa de clavegueram del carrer Santa Eulàlia comporten canvis de circulació a les vies del voltant

Els treballs s’han dividit en tres fases i s’executaran fins l’1 de setembre

Els treballs obligaran a tallar algun tram de carrer en el decurs de les diverses fases.
Els treballs obligaran a tallar algun tram de carrer en el decurs de les diverses fases

Aquest dilluns s’han iniciat les obres de renovació de la xarxa de sanejament del c. Santa Eulàlia. Els treballs, que s’allargaran fins a principis de setembre, comporten diverses afectacions viàries. 

Les tasques de renovació del col·lector de sanejament d'aquest carrer s’executaran en tres fases.

La primera, que es realitzarà fins aproximadament el 4 d’agost, contempla treballs al tram de la carretera de Terrassa entre el passeig Pau Claris i la carretera de Sabadell. Tot aquest tram quedarà tallat al trànsit mentre durin les obres d’aquesta primera fase.

La segona fase, que s’executarà entre el 7 i l’11 d’agost, preveu treballs a la cruïlla entre la carretera de Sabadell i el c. Santa Eulàlia. Es canviarà el sentit de circulació del tram de la carretera de Terrassa entre el passeig Pau Claris i la carretera de Sabadell per donar sortida als vehicles que circulen per la carretera de Sabadell. El carrer Bullidor tindrà doble sentit de circulació per permetre accedir a la carretera de Sabadell des de la carretera de Terrassa. I el carrer Santa Eulàlia serà d’us exclusiu per als garatges.

La tercera i darrera fase és previst que es desenvolupi entre el 14 d’agost i l’1 de setembre. Durant aquest període els treballs es concentraran al c. Santa Eulàlia, que continuarà sent d’us exclusiu per als garatges fins al final de les obres.