Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes 500 persones participen a la 19a Bicicletada del Mercat Municipal de Rubí L’esdeveniment ha comptat amb l’animació de la companyia La Tal, així com amb el sorteig de productes del propi equipament comercial https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Unes 500 persones participen a la 19a Bicicletada del Mercat Municipal de Rubí

L’esdeveniment ha comptat amb l’animació de la companyia La Tal, així com amb el sorteig de productes del propi equipament comercial

La Bicicletada ha recorregut alguns dels carrers més cèntrics de la ciutat (foto: Localpres).
La Bicicletada ha recorregut alguns dels carrers més cèntrics de la ciutat (foto: Localpres)

Al voltant de 500 persones de totes les edats han participat aquest diumenge a la 19a Bicicletada Popular del Mercat Municipal, que ha transcorregut per alguns dels principals carrers de la ciutat. Enguany, com a la passada edició, l’activitat esportiva s’ha tancat amb un circuit d’habilitat que ha registrat un gran èxit entre els corredors més joves.

La Bicicletada Popular ha tornat a comptar aquest any amb dos recorreguts urbans, un de més llarg i un altre de més curt, amb l’objectiu de facilitar la participació de ciclistes de diferents edats. A l’arribada, els corredors han pogut gaudir d’una botifarrada popular i d’un sorteig de productes gentilesa del Mercat Municipal.

Entre els ciclistes que han pres part en aquesta 19a edició hi ha hagut l’alcaldessa, Ana María Martínez, i el regidor de Comerç, Rafael Güeto. La màxima representant municipal ha celebrat la gran participació en aquesta activitat de caràcter familiar, que “promou l’activitat física d’una forma lúdica entre els diferents membres de la família”.

Els Pompiers de la Companyia La Tal han estat els encarregats d’amenitzar la Bicicletada d’enguany. Com en altres edicions, s’han lliurat tres premis entre els participants: a la millor disfressa, a la bicicleta més ben decorada i a la millor disfressa de grup.