Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una dotzena d’artistes actuaran al festival RRandom entre el 26 de juny i el 2 de juliol Bustamante, Los Secretos, Buhos i Mala Rodríguez són alguns dels noms que passaran per la setena edició del festival de música rubinenc https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Una dotzena d’artistes actuaran al festival RRandom entre el 26 de juny i el 2 de juliol

Bustamante, Los Secretos, Buhos i Mala Rodríguez són alguns dels noms que passaran per la setena edició del festival de música rubinenc

L'alcaldessa i el regidor, amb el cartell del RRandom 2023 (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
L'alcaldessa i el regidor, amb el cartell del RRandom 2023 (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

La setena edició del Rubí Random Music Festival se celebrarà del 26 de juny al 2 de juliol. Una dotzena d’artistes de diferents estils actuaran en aquesta setena edició del festival, que tindrà com a escenaris l’Escardívol, l’amfiteatre del parc del Castell, la plaça del Doctor Guardiet, l’Espai ARTBORETUM i el Teatre Municipal La Sala.

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i el regidor de Promoció i Dinamització Cultural, Moisés Rodríguez Cantón, han anunciat aquest dilluns alguns dels noms que passaran pel RRandom i que aviat s’ampliaran amb la resta d’artistes que conformaran el cartell.

Una de les actuacions més esperades serà la que protagonitzaran Los Secretos el dimecres 28 de juny a l’amfiteatre del parc del Castell, amb la Festa Major ja en marxa.

L’escenari amb més capacitat del festival, l’Escardívol, es posarà en marxa el dijous 29 de juny amb la banda catalana Buhos, que visitarà per tercer cop Rubí. Els prendran el relleu les noies de Coco, un grup de versions irreverents i intenses.

El divendres 30 de juny, actuarà a l’Escardívol un altre gran nom: la rapera Mala Rodríguez. El seu concert obrirà una nit llarga, en què el públic podrà ballar fins ben entrada de la matinada al ritme de LOS40 on Tour, que comptarà amb la participació dels DJ Víctor de la Torre i Adrià Ortega.

Com és habitual, dissabte serà el moment més fort del RRandom. Dins la que es coneix com la Nit Golfa, tindrà lloc a l’Escardívol un altre dels concerts més populars d’aquesta edició, el de Bustamante. Per a aquella mateixa nit, també es confirma el grup més fidel al festival, els Versión Imposible, que allargaran la festa fins a la sortida del sol.

El cartell del RRandom 2023 es completarà amb altres set propostes musicals que es donaran a conèixer en els propers dies. Totes seran d’accés gratuït però sí que caldrà reservar entrada per als tres concerts que es faran al Teatre Municipal La Sala i a l’amfiteatre del parc del Castell, atès l’aforament limitat.

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha refermat que "l'objectiu és oferir un festival de música de qualitat, diversa i eclèctica. Tenim grans noms i sobretot ganes que tothom s'ho passi bé". Com és habitual, aquesta nova edició del RRandom equilibra propostes de gran format amb d’altres més intimistes, noms molt populars entre el públic amb d’altres per descobrir, opcions per gaudir amb tranquil·litat de tots els colors de la música i unes altres plenament festives. 

       

Un festival divers

El RRandom és un festival eclèctic que mira cap a la modernitat i així ho reflecteix cada any la seva imatge gràfica. Enguany, davant la rellevància que ha pres la intel·ligència artificial, s’ha volgut experimentar amb aquesta disciplina. A partir d’aquells conceptes que identifiquen el festival, s’ha deixat que la IA fes una proposta inicial, sobre la qual s’ha treballat per oferir la imatge final: un gran pop de colors cridaners que, a través dels seus tentacles, representa la diversitat de músiques que conviuen dins el RRandom.