Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un bus connectarà el Cementiri amb la parada Estació Rubí+D aquest diumenge coincidint amb Tots Sants Aquests dies, la instal·lació obre de manera ininterrompuda de 9 h a 18 h per facilitar l’accés d’aquells rubinencs que volen visitar les tombes dels seus familiars https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Un bus connectarà el Cementiri amb la parada Estació Rubí+D aquest diumenge coincidint amb Tots Sants

Aquests dies, la instal·lació obre de manera ininterrompuda de 9 h a 18 h per facilitar l’accés d’aquells rubinencs que volen visitar les tombes dels seus familiars

Fins diumenge, el Cementiri municipal obre de 9 h a 18 h de manera ininterrompuda.
Fins diumenge, el Cementiri municipal obre de 9 h a 18 h de manera ininterrompuda

Durant tota la jornada de Tots Sants, i com és habitual, l’Ajuntament de Rubí ha establert un servei especial d’autobús urbà que connectarà la parada Estació Rubí+D amb el Cementiri municipal. El servei, que és gratuït, funcionarà entre les 9 h i les 18 h i tindrà una freqüència de pas de 15 minuts. El mateix diumenge a les 17 h se celebrarà la tradicional pregària pels difunts. 

Durant aquests dies previs a Tots Sants i fins diumenge, el recinte amplia el seu horari de visita per facilitar l’accés de tots aquells rubinencs i rubinenques que volen visitar les tombes dels seus familiars i amics. L’objectiu d’aquesta mesura és esponjar el gran volum de persones que visiten la instal·lació municipal durant aquests dies. Així, el Cementiri obre de manera ininterrompuda de 9 h a 18 h. Durant aquests dies, el recinte compta amb una ambientació especial, amb  l’audició de música sacra i religiosa.

El proper dilluns, la instal·lació recuperarà el seu horari habitual: de dilluns a dissabte, de 9 h a 12 h i de 15 h a 18 h; i diumenges, de 9 h a 14 h.