Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Últims dies per fer servir els vals descompte de Rubí s'ho val A finals de gener, la ciutadania va adquirir els 30.000 vals emesos que es poden bescanviar als comerços adherits a la campanya fins aquest divendres 5 de març https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Últims dies per fer servir els vals descompte de Rubí s'ho val

A finals de gener, la ciutadania va adquirir els 30.000 vals emesos que es poden bescanviar als comerços adherits a la campanya fins aquest divendres 5 de març

Últims dies per fer servir els vals descompte de Rubí s'ho val.

La ciutadania té temps fins divendres 5 de març per fer servir els vals descompte de la campanya Rubí s'ho val. La segona edició de la campanya de vals descompte es va posar marxa l’11 de gener i, en només 10 dies, la ciutadania va comprar per la meitat del seu valor els 10.000 vals emesos de 10 euros i els 20.000 vals emesos de 5 euros. Cada val es finança al 50 %, entre el consumidor i el consistori. Així, els vals de 10 euros, han costat 5 euros al consumidor que els pot gastar a les botigues adherides a la proposta fins aquest divendres. D’aquesta manera, el comerç obtindrà un compra per valor de 10 euros i el ciutadà un descompte de 5 euros.

En aquesta segona part de la campanya, la ciutadania pot bescanviar els vals de compra a 126 establiments adherits a la proposta que es poden consultar a Rubishoval.cat.

L’Ajuntament de Rubí ha posat en marxa aquesta segona edició de la proposta de vals descompte per promoure el consum al comerç de la ciutat i garantir la injecció de 200.000 euros més al comerç de proximitat. Un cop tots els vals s’hagin bescanviat als establiments, els comerços locals hauran rebut, entre les dues edicions de la campanya, una injecció de 401.000 euros, dels quals la meitat provenen de l’Ajuntament de Rubí.