Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tornen els tallers individuals d’instrument a preu reduït de l’Escola Municipal de Música Pere Burés La proposta, que s’adreça a persones de tots els nivells i de totes les edats a partir de 8 anys, incorpora l’opció d’iniciar-se en el cant clàssic https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Tornen els tallers individuals d’instrument a preu reduït de l’Escola Municipal de Música Pere Burés

La proposta, que s’adreça a persones de tots els nivells i de totes les edats a partir de 8 anys, incorpora l’opció d’iniciar-se en el cant clàssic

Detall del concert de Nadal de la Pere Burés (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Detall del concert de Nadal de la Pere Burés (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

El professorat de l’escola municipal de música Pere Burés reprèn l’oferta de tallers d’instrument de mitja hora a preu molt reduït. La proposta s’adreça a persones de tots els nivells i de totes les edats a partir de 8 anys que vulguin millorar la seva tècnica o iniciar-se en la pràctica del  saxo, la flauta travessera, el clarinet, l'oboè, el trombó, la trompeta, la bateria, el violoncel o el cant clàssic, que enguany se suma a l’oferta de tallers individuals.

L’oferta de classes començarà el 19 de gener i acabarà el 28 d’abril. Durant aquest temps, les persones interessades rebran formació individual per l’instrument que hagin triat a través d’una sessió de 30 minuts cada setmana. L’horari es concretarà en cada cas amb el o la docent assignant.

El taller costarà només 20,05 euros mensuals, menys de la meitat del preu habitual. La promoció s’aplica només per a noves inscripcions amb la voluntat d’animar les persones que tenen la inquietud de tocar un instrument a iniciar-s’hi. L’alumnat de l’escola municipal de música que vulgui beneficiar-se de la promoció haurà de triar un instrument diferent del que estudia actualment. En cas de no tenir un instrument propi, l’escola ofereix un servei de lloguer que, per un únic pagament de 10 euros, permetrà als estudiants fer servir un dels instruments del centre i tenir-lo a casa per practicar durant els dos mesos que dura la proposta. Un cop passat el 28 d’abril es tramitarà automàticament la baixa del centre i la inscripció als tallers no garanteix la plaça al centre per al curs 2023-2024.

Les persones interessades han de tramitar la sol·licitud en aquest enllaç. Les places són limitades.

Objectius de Desenvolupament sostenible