Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sergi Muñoz exposa una cinquantena de pintures a l’Aula Cultural L’obra pictòrica del jove artista santcugatenc es podrà visitar fins al 13 d'abril a l’espai expositiu municipal https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Sergi Muñoz exposa una cinquantena de pintures a l’Aula Cultural

L’obra pictòrica del jove artista santcugatenc es podrà visitar fins al 13 d'abril a l’espai expositiu municipal

Les obres de Sergi Muñoz se centren en l’expressió de diferents sentiments (foto: Ajuntament de Rubí).
Les obres de Sergi Muñoz se centren en l’expressió de diferents sentiments (foto: Ajuntament de Rubí)

L’Espai Expositiu Aula Cultural reuneix fins al 13 d'abril 51 obres del jove artista santcugatenc Sergi Muñoz Lozano. La mostra s’ha inaugurat aquest dijous al vespre amb la presència del pintor.

Sergi Muñoz Lozano presenta a l’Aula Cultural obres de mitjà i gran format majoritàriament elaborades amb tècnica mixta, tot i que també n’hi ha de fetes amb retolador i acrílic sobre paper. Les pintures mostren una voluntat de recerca psicològica i introspecció, tal com explica el mateix autor: “La meva obra sempre ha estat molt impulsada per un subconscient molt despert [...] Amb més anys i més experiències viscudes, ara, començo a posar més consciència a dins el procés i a veure més emocions tancades que surten reflectides sobre els suports de les diferents obres, però la causa del brot d’inici és la mateixa de quan era petit: La necessitat d’expressar moments, sensacions i sentiments, de comunicar el que amb paraules a vegades és inexplicable o més difícil”.

Per al regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, aquest caràcter expressionista representa el major atractiu de l'exposició. “Convido els rubinencs i rubinenques a acostar-se a l’Aula Cultural i participar d’aquest viatge emocional i molt intens que ens proposa el Sergi Muñoz, un artista molt jove i amb gran projecció que ha acceptat la nostra invitació per mostrar el seu gran talent a Rubí”, ha manifestat Rodríguez.

L’exposició Sergi Muñoz Lozano. Obra pictòrica es pot visitar gratuïtament a l’Espai Expositiu Aula Cultural fins al 13 d'abril.