Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Muç disposa d’una nova àrea d’esbarjo social oberta al veïnat L’Ajuntament hi ha construït un parc infantil, una pista poliesportiva i hi ha col·locat taules de pícnic, entre d’altres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Sant Muç disposa d’una nova àrea d’esbarjo social oberta al veïnat

L’Ajuntament hi ha construït un parc infantil, una pista poliesportiva i hi ha col·locat taules de pícnic, entre d’altres

La nova àrea d’esbarjo social està ubicada a l’av. Can Tapis (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
La nova àrea d’esbarjo social està ubicada a l’av. Can Tapis (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Les obres de construcció de la nova àrea d’esbarjo social de Sant Muç pràcticament han finalitzat. El nou espai, ubicat en un solar situat a la confluència entre l’avinguda de Can Tapis i el carrer de les Aigües, ja es troba a disposició de la ciutadania. 

La nova àrea d’esbarjo incorpora un parc infantil, una pista poliesportiva, una zona d'estada i de pícnic, mobiliari urbà i un espai d’aparcament ─incloses les bicicletes─ per a les persones usuàries. A més, durant aquest mes es connectarà l’enllumenat i s’instal·larà una font.

A la pista poliesportiva s’hi ha col·locat una porteria de futbol en un extrem i una cistella de bàsquet a l’altre, amb l’objectiu de donar servei al major nombre de persones usuàries possible de totes les edats. Pel que fa al parc infantil, s’ha projectat un espai multiactivitat destinat a usuaris d'edats compreses entre els 2 i els 15 anys, en funció dels diferents jocs.

La voluntat és oferir al veïnat de Sant Muç una àrea per a l’esbarjo, on es pugui desenvolupar activitat física, de lleure i de relació entre els usuaris i usuàries”, explicava l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, quan van arrencar les obres. Els treballs, inclosos al Pla d’inversions, els va començar a executar l’empresa Artea Mediambient SL i els ha acabat d’enllestir personal de l’Ajuntament, després que l’empresa licitadora desistís del contracte.

Imatges relacionades

Parc infantil (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)
Parc infantil (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)
Pista poliesportiva (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)
Pista poliesportiva (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)