Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obre el termini per presentar propostes al Concurs de cartells de Festa Major L’Ajuntament premiarà amb 1.500 euros el treball guanyador, que es convertirà en la imatge gràfica de la Festa Major d’aquest any https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/s2019obre-el-termini-per-presentar-propostes-al-concurs-de-cartells-de-festa-major/@@images/image/preview

S’obre el termini per presentar propostes al Concurs de cartells de Festa Major

L’Ajuntament premiarà amb 1.500 euros el treball guanyador, que es convertirà en la imatge gràfica de la Festa Major d’aquest any

Festa Major del 2014 (foto: Localpres).
Festa Major del 2014 (foto: Localpres)

L’Ajuntament de Rubí convoca un any més un concurs per triar el cartell de la Festa Major de la ciutat, que tindrà lloc entre el 26 i el 29 de juny. Les persones interessades a participar-hi poden lliurar els seus treballs fins al 26 de maig a les 13 h a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC): la del Centre, situada al carrer de Narcís Menard, 13-17; o la de Les Torres, ubicada a la Rambleta Joan Miró, s/n.

El Concurs de cartells de Festa Major està dotat amb 1.500 euros bruts. Els participants, que han de ser majors de 18 anys, poden presentar un màxim de dues obres individuals, originals i inèdites, dissenyades amb la tècnica que es consideri més adient ─pintura, il·lustració, fotografia, collage, etc.─ però que sigui apta per a la seva reproducció mitjançant quadricromia.

Els cartells s’han d’entregar muntats sobre un suport de cartró ploma i en sentit vertical, amb unes dimensions de 40 cm d’amplada i 50 cm de llargada. A l’obra ha de figurar el text:

Festa Major 2015
Rubí, 26, 27, 28 i 29 de juny

A més, cal reservar un espai a la part inferior del cartell, de 16 cm d’amplada i 5 cm de llargada, per posar-hi el logotip de l’Ajuntament.

A banda del cartell guanyador, el jurat farà una selecció dels millors treballs presentats per formar part d’una exposició temporal durant la Festa Major.