Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí tindrà un punt de vacunació sense cita prèvia a l’Antiga Estació aquest divendres El Departament de Salut destina aquest recurs a persones de més de 40 anys dels CAP’s Anton de Borja i Mútua Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí tindrà un punt de vacunació sense cita prèvia a l’Antiga Estació aquest divendres

El Departament de Salut destina aquest recurs a persones de més de 40 anys dels CAP’s Anton de Borja i Mútua Rubí

La vacunació tindrà lloc en un vehicle del Banc de Sang davant de l'Antiga Estació (foto: Ràdio Rubí).
La vacunació tindrà lloc en un vehicle del Banc de Sang davant de l'Antiga Estació (foto: Ràdio Rubí)

Aquest divendres, les persones de més de 40 anys dels Centres d’Atenció Primària Anton de Borja i Mútua Rubí podran vacunar-se de la COVID-19 sense cita prèvia a un punt de vacunació mòbil que se situarà davant de l’Antiga Estació. La vacunació tindrà lloc de 9 a 20 h en un vehicle del Banc de Sang i Teixits i les persones que es vulguin vacunar han de portar la targeta sanitària individual o un document d’identificació. El bus comptarà amb un equip de 2 infermeres, 1 tècnic i dos administratius. El vehicle anirà acompanyat de dues carpes exteriors: en una carpa es farà el registre de les persones que es vacunaran, i en l’altra, s’esperaran uns minuts després de la vacunació. Segons el departament de Salut, s'administrarà la vacuna d'una única dosi de Jansen.

Animem als veïns i veïnes de més de 40 anys del caps Mútua i Anton de Borja, que encara no s’hagin vacunat, a fer-ho aquest divendres. La situació epidemiològica torna a ser delicada. Que la vacuna arribi a tothom quan abans millor i seguir les mesures de seguretat són la millor manera de combatre el virus”, ha dit l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez.

Amb la vacunació mòbil sense cita prèvia, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya vol accelerar la vacunació des d’una vessant comunitària, entre la població de persones majors de 40 anys i, especialment, entre persones en situació de vulnerabilitat que tinguin dificultats –idiomàtiques o de bretxa digital, per exemple-  per accedir als punts existents habituals. La iniciativa s’ha posat en marxa aquesta setmana a Barcelona ciutat, la regió metropolitana nord i Terres de l’Ebre.

Fitxers relacionats