Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Solidari, premiat pel Col·legi d’Advocats de Terrassa L’entitat rubinenca ha rebut el Premi a la Solidaritat per la seva trajectòria en un acte que ha comptat amb la presència de la segona tinent d'alcalde, Ànnia Garcia Moreno, i del regidor de Cooperació Internacional, Pau Navarro Cano https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí Solidari, premiat pel Col·legi d’Advocats de Terrassa

L’entitat rubinenca ha rebut el Premi a la Solidaritat per la seva trajectòria en un acte que ha comptat amb la presència de la segona tinent d'alcalde, Ànnia Garcia Moreno, i del regidor de Cooperació Internacional, Pau Navarro Cano

Moment del lliuramanet (Foto: Ajuntament/Localpres).
Moment del lliuramanet (Foto: Ajuntament/Localpres)

L’entitat Rubí Solidari ha rebut aquest divendres el Premi Solidaritat de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa (ICATER). Es tracta d’una distinció que l’organització de lletrats atorga cada anys a entitats i persones que han destacat en aquest àmbit i d’aquesta manera commemora el Dia Internacional dels Drets Humans.

El soci i cofundador de l’entitat rubinenca, Sebastià Colomer, ha recollit el guardó que reconeix Rubí Solidari per ‘la seva lluita contra les injustícies socials i a favor de la pau, la solidaritat i la igualtat’.

La segona tinent d’Alcalde, Ànnia Garcia Moreno, i el regidor de Cooperació Internacional, Pau Navarro Cano, han assistit a l’acte de lliurament. “És destacable que fora de la nostra ciutat sigui reconeguda la feina i la trajectòria d’una entitat com Rubí Solidari. Com a ciutat, és un orgull comptar amb associacions i persones compromeses”, ha dit Navarro.

La cita, que ha tingut lloc aquest divendres a la Masia Freixa de Terrassa, també ha servit per lliurar el Premi Drets Humans de l’ICATER a l’Advocacia Compromesa a la lletrada Pilar Mateo Lisa i del Diploma de Justícia Gratuïta a l’advocada Rosa Cuadra.