Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí registra una participació del 69,97% a les eleccions generals 38.519 rubinencs i rubinenques han votat en aquests comicis, xifra que representa una retallada de la participació de gairebé 6 punts percentuals respecte a la convocatòria del 28 d’abril https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí registra una participació del 69,97% a les eleccions generals

38.519 rubinencs i rubinenques han votat en aquests comicis, xifra que representa una retallada de la participació de gairebé 6 punts percentuals respecte a la convocatòria del 28 d’abril

La jornada ha transcorregut sense incidents (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
La jornada ha transcorregut sense incidents (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Un total de 38.519 rubinencs i rubinenques han votat a les eleccions generals d’aquest 10 de novembre, elevant la participació fins a al 69,97% del cens. Tot i tractar-se d’un dels percentatges més alts dels darrers anys, se situa gairebé sis punts per sota de l’índex històric assolit a l’anterior convocatòria estatal del 28 d’abril (75,92%).

Si la participació d’aquest diumenge es compara amb la contesa més pròxima, les municipals del mes de maig, s’observa un increment de més 12 punts percentuals, ja que la participació final en aquells comicis va ser d’un 57,71%.

Aquest diumenge, 55.053 rubinencs i rubinenques estaven cridats a les urnes per escollir la nova composició del Congrés dels Diputats i del Senat. La ciutat ha comptat en aquesta contesa amb 85 meses electorals, distribuïdes en 25 col·legis, que han tancat a les 20 h sense cap incidència remarcable.

A partir d’aquest moment, el detall de la participació per meses, seccions i districtes, així com l'evolució de l'escrutini i els resultats finals, es pot consultar a www.rubi.cat/eleccions i als telèfons intel·ligents amb sistema Android que tinguin instal·lada l’app de Rubí Eleccions.