Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí recupera els premis Rubeo d’Or en reconeixement d’esportistes i entitats locals Els guardons de l’esport rubinenc es lliuraran aquest dimecres en el marc d’un acte que tindrà lloc al Teatre Municipal La Sala https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí recupera els premis Rubeo d’Or en reconeixement d’esportistes i entitats locals

Els guardons de l’esport rubinenc es lliuraran aquest dimecres en el marc d’un acte que tindrà lloc al Teatre Municipal La Sala

Tots els guardonats i guardonades a la darrera edició dels Rubeo d’Or, el 2019 (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Tots els guardonats i guardonades a la darrera edició dels Rubeo d’Or, el 2019 (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

El Teatre Municipal La Sala acollirà aquest dimecres la tercera edició dels Premis Rubeo d’Or, amb els quals es reconeixeran els mèrits recents dels i de les esportistes de Rubí. La gala, que es recupera després de l’obligat parèntesi per la pandèmia, vol esdevenir aquest any un homenatge a totes les entitats que han treballat per mantenir actiu l’esport local durant aquests temps difícils.

L’acte estarà presidit per l’alcaldessa Ana María Martínez Martínez i comptarà també amb la participació del regidor d’Esports, Juan López Núñez, i de la regidora responsable del Programa de promoció de l’esport femení, Marta Oliva Martín. En una primera part de la gala, es lliuraran els Rubeo d’Or a les 37 entitats esportives rubinenques en agraïment especial pel seu treball durant l’últim any i mig. A continuació, es reconeixerà una vintena d’esportistes pels èxits assolits en diverses disciplines individuals o per equips. En aquest apartat, hi tindrà un protagonisme destacat el waterpolo, gràcies als triomfs aconseguits per diverses jugadores rubinenques al Mundial i als Jocs Olímpics de Tòquio, però també hi figuraran representants de l’atletisme, la petanca, el patinatge artístic, l’hoquei en línia, el bàsquet, el futbol i els balls llatins. Finalment, s’entregaran els premis Rubeo d’Or institucionals a set personalitats i entitats locals per la seva trajectòria dedicada a l’esport.

La gala estarà conduïda un any més pel periodista esportiu de TV3 i Catalunya Ràdio Bernat Soler Pla i serà amenitzada amb l’actuació de l’Escola de Ball i Teatre Vuit Temps. Entre el públic, hi haurà una nodrida representació del teixit esportiu local, que tindrà també la possibilitat de retrobar-se en una recepció posterior al Celler.