Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí recorda les víctimes del terrorisme Una trentena de persones s’han concentrat en silenci aquest divendres a les portes de l’Ajuntament per commemorar el Dia Europeu en memòria de les víctimes del terrorisme https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí recorda les víctimes del terrorisme

Una trentena de persones s’han concentrat en silenci aquest divendres a les portes de l’Ajuntament per commemorar el Dia Europeu en memòria de les víctimes del terrorisme

L'acte ha tingut lloc aquest divendres al migdia (Foto: Ajuntament/Localpres).
L'acte ha tingut lloc aquest divendres al migdia (Foto: Ajuntament/Localpres)

La ciutat ha dedicat un minut de silenci a les víctimes del terrorisme aquest divendres al migdia amb motiu de la commemoració del Dia Europeu en memòria de les víctimes del terrorisme. Una trentena de persones ha participat a l’acte que ha tingut lloc a la plaça de Pere Aguilera a les 13 h.

Rubí ha fet evident per segona vegada el seu suport a les víctimes després del recordori dut a terme l’any passat. La ciutat ha fet evident en diverses ocasions el seu rebuig a la violència i s’ha posat al costat de les persones que l’han patit. Aquesta sensibiltiat s’ha fet més evident després de l’atemptat que va tenir lloc a les rambles de Barcelona el 2017 on van perdre la vida dos veïns de Rubí.

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha presidit l’acte que ha comptat amb la presència de regidors i regidores de les diverses formacions polítiques amb presència al ple. També hi ha participat agents de la Policia Local, dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil.

Objectius de Desenvolupament sostenible