Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí rebrà el 2024 a la plaça del Doctor Guardiet amb una festa d’accés gratuït La celebració, organitzada per l’Ajuntament, tindrà lloc de 0.30 a 4 h i estarà animada pel rubinenc DJ Joe Diem https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí rebrà el 2024 a la plaça del Doctor Guardiet amb una festa d’accés gratuït

La celebració, organitzada per l’Ajuntament, tindrà lloc de 0.30 a 4 h i estarà animada pel rubinenc DJ Joe Diem

Al voltant de 4.000 rubinencs i rubinenques van passar per l’anterior festa de Cap d’Any (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Al voltant de 4.000 rubinencs i rubinenques van passar per l’anterior festa de Cap d’Any (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament convida els rubinencs i rubinenques a celebrar el canvi d’any amb una gran festa a la plaça del Doctor Guardiet. La celebració tindrà lloc la matinada del 31 de desembre a l’1 de gener, de 0.30 a 4 h, i serà d’accés lliure i gratuït.

La música de la festa de Cap d’Any anirà a càrrec de DJ Joe Diem, un deejay i productor rubinenc que, des del seu primer treball com a productor el 2018, ha estat un habitual dels millors clubs i festivals, tant d’Espanya com d’altres països europeus. Els seus temes s'han situat en diverses ocasions al top ten de Traxsource, una pàgina web de referència en la publicació de música electrònica.

Com l’any passat, el ball no serà l’únic al·licient de la celebració. Les persones assistents també disposaran d’un espai a la plaça on poder enregistrar divertits vídeos de 360 graus, que després podran descarregar i compartir fàcilment des dels seus propis mòbils.

Al voltant de 4.000 rubinencs i rubinenques van passar per la festa d’ara fa un any, la primera que se celebrava des de l’inici de la pandèmia i en un espai obert ─les anteriors s’havien fet al Celler─, amb l’objectiu de garantir les millors condicions sanitàries. En els moments de major afluència, la celebració va registrar fins a 2.000 assistents de manera simultània.
  

Per una festa lliure de violències

Coincidint amb la celebració, l’Ajuntament instal·larà a la plaça del Doctor Guardiet un Punt Lila per prevenir i atendre possibles agressions masclistes i LGTBIfòbiques. Aquest obrirà a les 0.30 h i tancarà a les 4.40 h, més enllà de l’hora de finalització de la festa. 

 

Objectius de Desenvolupament sostenible