Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí posa en marxa amb normalitat una nova jornada de votacions per renovar el Parlament Europeu Els 24 col·legis i les 90 meses electorals de la ciutat s'han posat en marxa a les 9 h sense cap incident remarcable https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí posa en marxa amb normalitat una nova jornada de votacions per renovar el Parlament Europeu

Els 24 col·legis i les 90 meses electorals de la ciutat s'han posat en marxa a les 9 h sense cap incident remarcable

Les meses s’han constituït amb normalitat  (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Les meses s’han constituït amb normalitat (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

Els 57.180 rubinencs i rubinenques cridats a les urnes ja poden exercir el seu dret a vot a les eleccions europees per renovar el Parlament Europeu. Els 24 col·legis i les 90 meses electorals de la ciutat s'han posat en marxa a les 9 h sense cap incident remarcable. Estaran oberts fins a les 20 h. La ciutadania pot consultar on ha de votar al web municipal.

En aquesta ocasió, una resolució de la Junta Electoral Central (JEC) ha prohibit l’accés als locals electorals als animals de companyia, tret dels gossos pigall i els que formen part de les forces de seguretat.

El desenvolupament de la jornada electoral es podrà seguir a través de la web municipal on es donaran a conèixer les dades dels dos avanços de participació (14 i 18 h). Un cop tancats els col·legis electorals, a partir de les 20 h, també es podrà consultar la dada de participació final.

Les xarxes socials de l’Ajuntament també informaran dels avanços de participació i del resultat final, així com també de possibles incidències que puguin ocórrer durant la jornada.

Objectius de Desenvolupament sostenible