Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí col·labora amb el Parc de Recerca UAB en l’impuls del programa Explorer per a joves emprenedors El programa va dirigit a joves d’entre 18 i 31 anys que vulguin desenvolupar una idea de negoci https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí col·labora amb el Parc de Recerca UAB en l’impuls del programa Explorer per a joves emprenedors

El programa va dirigit a joves d’entre 18 i 31 anys que vulguin desenvolupar una idea de negoci

Rubí col·labora amb el Parc de Recerca UAB en l’impuls del programa Explorer per a joves emprenedors.

El Parc de Recerca UAB, amb la col·laboració dels Ajuntaments de Rubí, Cerdanyola i Sant Cugat, impulsa una nova edició del programa Explorer, una iniciativa que fomenta el talent jove promoguda pel Banc Santander a través de Santander Universitats i el Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE).

El Programa està dirigit a joves d'entre 18 i 31 anys que, durant dotze setmanes, podran desenvolupar habilitats emprenedores com el lideratge, treball en equip o habilitats de comunicació. L'Explorer els brindarà gratuïtament les eines necessàries perquè siguin capaços de desenvolupar una idea de negoci sòlida, viable i sostenible enfocada a resoldre els problemes relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030 fixats per les Nacions Unides.

Enguany, la formació es farà amb un format semipresencial i comptarà amb continguts digitals orientats a completar reptes i plantilles de treball, sessions de Q&A amb experts que ajudaran els participants a completar les tasques setmanals, sessions en línia amb referents del món de l'emprenedoria i esdeveniments presencials.

Amb un enfocament pràctic i basat en dinàmiques d'aprenentatge social, l’Explorer està dissenyat perquè les persones participants es converteixin en part activa del canvi a través de la posada en marxa de projectes econòmicament sostenibles a diferents indústries, sectors i tipologies d'organitzacions.

Totes les persones interessades a participar en el Programa es poden inscriure abans del 13 de desembre a través del web explorerbyx.org

Objectius de Desenvolupament sostenible