Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Bus ja admet la validació amb la T-Mobilitat El nous sistema també incorpora les primeres línies de busos interurbans de fora de l’àrea metropolitana https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí Bus ja admet la validació amb la T-Mobilitat

El nous sistema també incorpora les primeres línies de busos interurbans de fora de l’àrea metropolitana

Rubí Bus ja admet la validació amb la T-Mobilitat.

Les línies urbanes del servei municipal de Rubí, Rubí Bus, operades pel Grup Avanza, incorporen aquesta setmana la validació amb la T-Mobilitat, el nou sistema per viatjar a la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona. També entren en funcionament amb la T-mobilitat les línies urbanes del Masnou, Vilassar de Mar-Cabrera de Mar i Premià de Mar, operades per Casas.

La integració d’aquesta setmana incorpora les primeres línies de busos interurbans de fora de l’àrea metropolitana, de tres companyies de transports diferents: una vintena de línies que presten servei al Maresme de Moventis-Empresa Casas, una desena de línies interurbanes que operen en l’entorn de Sabadell i Terrassa de Moventis-La Vallesana i dues 2 línies interurbanes que cobreixen els recorreguts entre Santa Susanna, Malgrat de Mar i Palafolls de Moventis-Autocars Pujol.

Els títols de transport adquirits amb el sistema T-mobilitat també gaudeixen de la mateixa bonificació que els títols del sistema magnètic. L’Ajuntament de Rubí  ha impulsat una reducció del preu de la T-10 i de la T-Estudiant per incentivar l’ús del transport públic entre els rubinencs i les rubinenques i pal·liar, així, els efectes econòmics de la guerra d’Ucraïna. Els nous preus s’apliquen en la compra de títols des del dia 1 de setembre fins al 31 de desembre de 2022. El Reial decret llei 11/2022, de 25 de juny, i l’Ordre ministerial de 15 de juliol, impulsades pel Govern espanyol, preveuen aplicar una reducció de preu al transport urbà i interurbà d’un 30% pel que fa als abonaments i títols multiviatge. El Consistori rubinenc implanta la mesura i complementa la reducció amb un 20% més. Així, la targeta multiviatge T-10 ha passat de costar 9 euros a valer-ne 4,5; mentre que la T-Estudiant ha passat dels 29 euros als 14,5 euros. A més, els títols de totes les zones de la T-usual (també FM/FN), T-casual i T-jove (també FM/FN) es poden comprar amb la reducció tarifària corresponent també fins al 31 de desembre de 2022.

 

Canals de venda dels títols

La venda de títols de l’ATM de Barcelona de totes les zones es duu a terme en els canals de comercialització oficial de la T-mobilitat:

  • Les màquines d’autovenda dels operadors TMB, Ferrocarrils, Rodalies i TRAM.
  • Els webs de T-mobilitat, TMB i FGC, en el cas de compra de la targeta.
  • Les aplicacions T-mobilitat , TMB App i FGC T-mobilitat.
  • Els punts d’atenció T-mobilitat habilitats de la xarxa de transport públic

Els títols de transport integrats seran vàlids fins al 15 de gener de 2023.

D’altra banda, es recorda que, a partir de l’edat de 6 anys, totes les persones que viatgen en transport públic estan obligades a fer servir mascareta.

Objectius de Desenvolupament sostenible