Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ràdio Rubí serà un dels punts de recollida de la campanya 'La fam no fa vacances' durant el juny i el juliol L’emissora municipal, ubicada a l’Escardívol, torna a col·laborar amb el Banc dels Aliments a l’hora de recaptar productes alimentaris per a les famílies amb pocs recursos https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Ràdio Rubí serà un dels punts de recollida de la campanya 'La fam no fa vacances' durant el juny i el juliol

L’emissora municipal, ubicada a l’Escardívol, torna a col·laborar amb el Banc dels Aliments a l’hora de recaptar productes alimentaris per a les famílies amb pocs recursos

Les persones que vulguin col·laborar amb aquesta campanya poden portar els aliments a les instal·lacions de Ràdio Rubí, a l'Escardívol.
Les persones que vulguin col·laborar amb aquesta campanya poden portar els aliments a les instal·lacions de Ràdio Rubí, a l'Escardívol

El Banc dels Aliments organitza aquest estiu la tercera edició de la campanya La fam no fa vacances. Tal i com ja va fer durant les edicions de l’estiu passat i de Nadal, Ràdio Rubí tornarà a ser punt de recollida de productes durant els mesos de juny i juliol.

Amb La fam no fa vacances, el Banc dels Aliments vol aconseguir el màxim nombre de productes alimentaris per abastir les famílies amb pocs recursos durant l’estiu, quan el número de donacions acostuma a baixar.

A Catalunya, un 20% de la població està per sota del llindar de la pobresa i la taxa de pobresa extrema s’ha duplicat en els darrers anys. Dos dels col·lectius més vulnerables són els menors de 16 anys i els majors de 65.

Els aliments més necessaris en aquests moments són: llet amb data de caducitat màxima, conserves de peix, alimentació infantil i galetes. Les donacions es podran fer fins el 29 de juliol a les instal·lacions de Ràdio Rubí (c/ Joaquim Blume, s/n – Escardívol), de dilluns a divendres en horari de matí i tarda (de 8 h a 20 h). En el cas de Rubí, la recollida d’aquest estiu es distribuirà a la ciutat a través de les entitats rubinenques Frater-Nadal, l’Associació de Veïns Les Torres i Càritas.