Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop de 400 alumnes de 2n de primària visitaran l’exposició “Cuida’t les dents” La mostra, organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, es pot veure a partir d’aquest dimecres a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Prop de 400 alumnes de 2n de primària visitaran l’exposició “Cuida’t les dents”

La mostra, organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, es pot veure a partir d’aquest dimecres a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler

Una de les imatges que il•lustren els plafons de l’exposició (foto: Diputació de Barcelona).
Una de les imatges que il•lustren els plafons de l’exposició (foto: Diputació de Barcelona)

El Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Rubí, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, organitza un any més l’exposició de promoció de la salut bucodental Cuida’t les dents. La mostra es podrà veure a partir d’aquest dimecres i fins al 4 de maig a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler.

Un total de 376 alumnes de 2n de primària de vuit escoles de Rubí visitaran l’exposició, dissenyada per augmentar el nivell de coneixements dels infants en relació a la salut bucodental, prevenir la càries dental, ensenyar els més petits a raspallar-se correctament les dents i disminuir el consum d’aliments amb sucres refinats. La mostra està formada per 14 panells on s’explica com és una dent per dins, què és la càries i com es pot evitar, quins aliments s’enganxen a les dents i el procediment correcte per netejar-les.

Els alumnes que visitin l’exposició, rebran un raspall, un tub de pasta dentifrícia amb fluor i el tríptic informatiu Cuida’t les dents, raspalla-te-les. A més, s’entregarà al professorat un dossier informatiu amb fitxes perquè puguin seguir treballant el tema a classe.

Cuida’t les dents s’inclou en el Programa de salut bucodental de l’Ajuntament de Rubí.