Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oriol Sánchez i Josep Bogunyà reben reconeixements en el marc del Dia de les Esquadres L’acte també ha commemorat el tricentenari dels Mossos d’Esquadra recordant la fundació el 1719 de les primeres Esquadres de Paisans Armats a Catalunya https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Oriol Sánchez i Josep Bogunyà reben reconeixements en el marc del Dia de les Esquadres

L’acte també ha commemorat el tricentenari dels Mossos d’Esquadra recordant la fundació el 1719 de les primeres Esquadres de Paisans Armats a Catalunya

L’acte ha tingut lloc a l’Auditori de Sant Cugat (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
L’acte ha tingut lloc a l’Auditori de Sant Cugat (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat han celebrat aquest dijous l’acte commemoratiu del Dia de les Esquadres. Durant l'acte s’han lliurat felicitacions a diversos agents policials, entitats i ciutadans, entre ells dos rubinencs Josep Bogunyà, excap de Protecció Civil de Rubí; i l’actual cap de la Policia local, Oriol Sánchez. Els guardons reconeixen la trajectòria professional dels rubinencs i la seva col·laboració amb el cos dels Mossos d’Esquadra que en el cas de Sánchez es fa extensiu a la Policia Local de la ciutat.

L’acte que ha tingut lloc al Teatre-Auditori de Sant Cugat també ha commemorat el tricentenari dels Mossos d’Esquadra recordant la fundació el 1719 de les primeres Esquadres de Paisans Armats a Catalunya. A més de les dues persones que han recollit un reconeixement, en representació de Rubí, hi han assistit, David Ruiz, cap de la comissaria dels Mossos a Rubí; i Miquel Pedrosa, inspector de la Policia Local, entre d’altres.

La jornada s’ha tancat amb dues peces de piano interpretades per un agent dels Mossos per recordar els 3 joves morts en un accident de muntanya al Perú i una mossa d'esquadra de la comissaria de la ciutat veïna també desapareguda.