Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per al taller d’escriptura creativa amb mirada femenina La proposta, que es va suspendre a causa de la Covid-19, tindrà lloc el 2 de juliol a la biblioteca Mestre Martí Tauler https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obertes les inscripcions per al taller d’escriptura creativa amb mirada femenina

La proposta, que es va suspendre a causa de la Covid-19, tindrà lloc el 2 de juliol a la biblioteca Mestre Martí Tauler

El taller tindrà lloc el 2 de juliol (foto: Ajuntament de Rubí).
El taller tindrà lloc el 2 de juliol (foto: Ajuntament de Rubí)

El taller d’escriptura creativa amb mirada femenina, que s’havia d’haver fet el passat més de març dins de les activitats previstes amb motiu del Dia Internacional de les Dones, tindrà lloc el proper 2 de juliol de 18 a 20 h a la Biblioteca Mestre Martí Tauler. La proposta es va suspendre a causa de l’emergència sanitària provocada per la Covid-19 i amb la progressiva tornada a la normalitat s’ha pogut reprogramar. Sota la coordinació de l’escriptora rubinenca Gracia Pérez Cortés, les persones assistents crearan petits relats des de les experiències personals, centrats en la igualtat i la llibertat.

L’activitat és gratuïta, però les places són limitades i cal inscripció prèvia a l’adreça de correu electrònic igualtat@ajrubi.cat.

El cartell promocional recull la frase “Por un mundo donde seamos socialmente iguales, humanamente diferentes y totalmente libres” de Rosa Luxemburg. A partir d’ara, les imatges promocionals de les activitats que organitza el servei d’igualtat del consistori incorporaran cites de dones que han contribuït de manera determinant en la construcció el feminisme.

El servei d’igualtat treballa per recuperar tantes activitats com sigui possible del programa creat per commemorar el 8 de març amb la voluntat d’oferir-les en breu a la ciutadania adaptant-les, si cal, a les indicacions sanitàries de prevenció de contagis.