Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el període de presentació de sol·licituds per optar a les subvencions per pagar el lloguer Els rubinencs que vulguin beneficiar-se d’aquests ajuts que ofereix la Generalitat de Catalunya han de lliurar la documentació a l’Oficina Local d’Habitatge abans del 23 de juny https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/obert-el-periode-de-presentacio-de-sol2022licituds-per-optar-a-les-subvencions-per-al-pagament-del-lloguer/@@images/image/preview

Obert el període de presentació de sol·licituds per optar a les subvencions per pagar el lloguer

Els rubinencs que vulguin beneficiar-se d’aquests ajuts que ofereix la Generalitat de Catalunya han de lliurar la documentació a l’Oficina Local d’Habitatge abans del 23 de juny

Les persones interessades a optar a aquests ajuts han de presentar les sol·licituds a l’Oficina Local d’Habitatge.
Les persones interessades a optar a aquests ajuts han de presentar les sol·licituds a l’Oficina Local d’Habitatge

L’Oficina Local d’Habitatge (OLH) de l’Ajuntament de Rubí ha iniciat la tramitació de les sol·licituds de subvenció per al pagament del lloguer d’enguany que atorga l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. Els rubinencs que vulguin acollir-se a aquesta nova convocatòria d’ajuts han de presentar tota la documentació requerida a les dependències del carrer General Prim, 33-35 abans del 23 de juny.

Poden optar a aquesta convocatòria d’ajuts per pagar el lloguer totes les persones titulars d’un contracte d’arrendament que compleixin els requisits establerts (veure document adjunt), com ara que l’immoble sigui el seu domicili habitual i que estigui ubicat en territori català. L’import de l’ajut correspon al 40% del preu del lloguer mensual i pot arribar fins a 2.400 euros anuals (200 euros mensuals). La convocatòria estableix el preu màxim que pot tenir el lloguer objecte de subvenció (600 euros) i els màxims de renda familiar que ha de tenir la unitat econòmica de convivència per poder gaudir d’aquest ajut, que vénen marcats per l’IRSC.

Les prestacions per al lloguer les atorga la Generalitat de Catalunya des de l’any 2005 amb la finalitat d’afavorir que les famílies que viuen de lloguer no es vegin abocades a l’exclusió social per manca d’ingressos per fer front a les despeses d’arrendament. Amb aquesta darrera convocatòria, la Generalitat preveu augmentar el nombre de llars que rebran aquest ajuts fins arribar a les 30.000 a tot el país.

Presentació de sol·licituds
Els rubinencs que compleixin tots els requisits establerts en aquesta nova convocatòria poden presentar la seva sol·licitud per optar a aquestes ajudes a l’Oficina Local d’Habitatge de Rubí, ubicada al carrer General Prim, 33-35, 4a planta. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h. Els dilluns, l’Oficina Local d’Habitatge també obre a la tarda, de 16 h a 18:30 h. El termini per presentar les sol·licituds acaba el 23 de juny. 

Trobareu tota la informació relacionada amb aquesta convocatòria d’ajuts a l’apartat www.rubi.cat/habitatge

Fitxers relacionats