Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nou pas per ampliar la plantilla de la Policia Local Ja està en marxa el procés per dotar el cos municipal d’11 efectius més https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Nou pas per ampliar la plantilla de la Policia Local

Ja està en marxa el procés per dotar el cos municipal d’11 efectius més

Un agent a la porta de l'edfici consistorial (foto: Ajuntament de Rubí).
Un agent a la porta de l'edfici consistorial (foto: Ajuntament de Rubí)

L’Ajuntament de Rubí ha posat en marxa el procés per dotar la Policia Local de nous efectius, a partir de l’aprovació d’una nova oferta pública d’ocupació.

Es convocaran onze places de la categoria d’agent, 7 pel sistema de provisió per torn lliure obert a tota la ciutadania, i 4 per mobilitat horitzontal, destinat a membres d’altres cossos policials.

Les persones que superin les primeres fases de la convocatòria per torn lliure i no siguin funcionaris d’altres policies, s’incorporaran com a alumnes al Curs de Formació Bàsica Policial de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, que suposa una de les fases del procés selectiu i on desenvoluparan la seva formació abans d’integrar-se a la plantilla municipal en període de pràctiques. 

Així mateix es convocarà una plaça de sotsinspector i dues places de sergent, una vegada ha finalitzat el procés per a la cobertura de les places de la categoria de caporal que hi havia vacants.