Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més d’un centenar d’establiments participaran el proper dissabte a la 10a edició de La Botiga al Carrer La gran festa del comerç local està organitzada per la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí amb el suport de l’Ajuntament https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/mes-d2019un-centenar-d2019establiments-participaran-el-proper-dissabte-a-la-10a-edicio-de-la-botiga-al-carrer/@@images/image/preview

Més d’un centenar d’establiments participaran el proper dissabte a la 10a edició de La Botiga al Carrer

La gran festa del comerç local està organitzada per la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí amb el suport de l’Ajuntament

La Botiga al Carrer de 2014 (foto: Localpres).
La Botiga al Carrer de 2014 (foto: Localpres)

Més d’un centenar d’establiments de Rubí participaran el proper dissabte 20 de juny a la 10a edició de La Botiga al Carrer, la gran festa anual del comerç local organitzada per la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí (FACGR) amb la col·laboració de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament. La cita es desenvoluparà entre les 10 h i les 21 h a l’illa de vianants i el seu entorn.

La Botiga al Carrer és una activitat de dinamització comercial oberta a totes les botigues i serveis de la ciutat, estiguin o no associats. El seu objectiu és donar a conèixer l’oferta comercial, de serveis i d’hostaleria de Rubí al conjunt de la ciutadania. Amb aquesta intenció, l’activitat combina la presència dels establiments participants amb una àmplia oferta lúdica que contribueix a fer d’aquesta cita la gran festa del comerç local.

Entre d’altres propostes, l’illa de vianants acollirà durant tot el dia actuacions musicals, espectacles de màgia itinerant i un concurs de selfies; a la plaça Catalunya es podrà gaudir de jocs i tallers infantils i d’exhibicions de dansa; al vespre, la plaça Anselm Clavé serà l’escenari d’un concert de blues; i a la plaça de la Nova Estació hi haurà més actuacions musicals i una desfilada pin-up.

Aquesta àmplia oferta d’activitats participatives, organitzades pels mateixos establiments i per entitats locals, es completarà amb les promocions i ofertes a càrrec dels comerços rubinencs.

Fira fet a mà
Coincidint amb La Botiga al Carrer, el Servei de Comerç organitza enguany la 1a edició de la Fira fet a mà, que tindrà lloc entre les 10 i les 21 h a la plaça del Doctor Guardiet. La mostra reunirà sis botigues de teixits, materials de costura i manualitats, que hi exposaran i vendran els seus productes, a més d’oferir tallers oberts a la ciutadania.

La fira també inclourà un espai especial per a tallers, amb activitats durant tot el dia a càrrec de membres del Mercat de l’Artesania de Rubí i d’altres talleristes de la ciutat. Entre d’altres, es podrà aprendre a fer scrapbooking, gravats de vidre, origami amb teles, amigurumi, puzles de cubs i patchwork. Les inscripcions per participar-hi s’han de fer directament contactant amb la persona que imparteix l’activitat ─tota la informació es pot consultar al web de Rubicomerç─.

A més, la 1a Fira fet a mà comptarà amb un espai de descans i bar amb ofertes especials.

Recollida d’aliments
També en el marc de La Botiga al Carrer, la Taula d’entitats de Rubí per la inclusió social, integrada per Creu Roja, Frater-Nadal, ASAV i Càritas, tornarà a organitzar una recollida d’aliments destinada a ajudar els rubinencs i rubinenques que ho estan passant pitjor per culpa de la crisi.

L’activitat solidària es desenvoluparà durant l’horari d’obertura de la fira, entre les 10 i les 21 h, davant del Condis Mariona, a l'alçada del número 46 de l’avinguda de Barcelona.