Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les subvencions per a la pràctica esportiva es poden sol·licitar fins al 14 de juliol L'Ajuntament subvenciona infants i joves de 4 a 18 anys que practiquen esport federat, activitats esportives d'inclusió i extraescolars vinculades als Jocs Esportius Escolars https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les subvencions per a la pràctica esportiva es poden sol·licitar fins al 14 de juliol

L'Ajuntament subvenciona infants i joves de 4 a 18 anys que practiquen esport federat, activitats esportives d'inclusió i extraescolars vinculades als Jocs Esportius Escolars

Les subvencions es poden sol·licitar fins al 14 de juliol (foto: Ajuntament de Rubí).
Les subvencions es poden sol·licitar fins al 14 de juliol (foto: Ajuntament de Rubí)

Els rubinencs i les rubinenques poden accedir a partir d'aquest dimarts a la nova convocatòria de subvencions per a la pràctica de l’esport federat, les activitats esportives d'inclusió i la pràctica esportiva extraescolar vinculada als Jocs Esportius Escolars de la temporada 2020-2021. Aquests ajuts estan adreçats a famílies amb infants i joves de 4 a 18 anys de la ciutat que realitzen activitats esportives a través d’entitats o d’associacions de mares i pares (AMPA) de Rubí o d’altres ciutats, en cas que no hi hagi oferta esportiva d’aquella disciplina concreta al municipi.

A la convocatòria s’especifiquen els diferents conceptes subvencionables: les quotes d’inscripció i les quotes mensuals o anuals de participació, la llicència esportiva, la revisió mèdica i les despeses de roba esportiva ─aquestes últimes subvencionables fins a un màxim de 125 €─.  Per a la temporada 2020-2021, l'aportació màxima per sol·licitud serà de 525 €.

Com a les temporades anteriors, la concessió dels ajuts es farà segons la renda anual de la unitat familiar. La quantitat concreta dependrà d’un sistema de gradació. En funció del nivell de renda, s’establirà el percentatge d’ajut que li correspondrà a la família sol·licitant. En el cas de les activitats d’inclusió, els percentatges de la subvenció s’incrementaran un 5% a cada tram.

El termini per presentar les sol·licituds és fins al 14 de juliol. S'ha de fer preferentment de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament o, excepcionalment, de manera presencial i amb cita prèvia a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC).

L'Ajuntament ha destinat a la present convocatòria de subvencions 120.000 €. A l'anterior edició, es van concendir un total de 237 ajuts.