Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles artístiques municipals s’adapten a les noves restriccions per contenir la Covid-19 L’escola de música reprèn el curs totalment en línia i l’escola d’art ofereix presencialitat i alternatives telemàtiques en funció del curs https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les escoles artístiques municipals s’adapten a les noves restriccions per contenir la Covid-19

L’escola de música reprèn el curs totalment en línia i l’escola d’art ofereix presencialitat i alternatives telemàtiques en funció del curs

L’escola d’art i l’escola de música començaran el segon trimestre amb diferents graus de presencialitat (foto: Localpres - Ajuntament  de Rubí).
L’escola d’art i l’escola de música començaran el segon trimestre amb diferents graus de presencialitat (foto: Localpres - Ajuntament de Rubí)

Les restriccions per contenir la Covid-19 que van entrar en vigor el 7 de gener han afectat l’inici del curs escolar a les escoles artístiques municipals.

L'escola municipal de música Pere Burés reprèn les classes aquest dilluns 11 de gener de manera totalment telemàtica. El centre ja s’ha posat en contacte amb l’alumnat per dirigir-los a la plataforma telemàtica que ja van fer servir l’any passat.

Pel que fa a l'escola d'art i disseny edRa les classes dels Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior i el Curs d'introducció al Disseny comencen tal com estava previst aquest dilluns. Les classes de grau mitjà seran presencials els dilluns i la resta de dies de la setmana es faran presencialment o en línia de manera alternativa, segons el dia i la setmana. L'alumnat rebrà cada mes un calendari on quedarà especificat quins dies ha d’assistir a les aules. Les classes de grau superior seran presencials de dilluns a divendres. Les matèries específiques del curs d'introducció al disseny es faran de manera presencial i les matèries comunes, en línia. En canvi, totes les classes dels tallers d'art d'adults i infants queden ajornades fins dilluns 18 de gener.

Mesures de contenció
Les mesures del Departament de Salut per contenir la Covid-19 inclouen, entre d’altres, el confinament perimetral dels municipis, el tancament de comerços no essencials durant el cap de setmana i el tancament de les instal·lacions i equipaments esportius en espais tancats, excepte piscines. En podeu consultar un resum al web municipal. Per ara, les mesures estaran en vigor fins al 17 de gener.