Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles artístiques municipals ofereixen jornades de portes obertes en línia edRa farà una jornada virtual de portes obertes el proper 22 de febrer i l’escola municipal de música, el 19 de març https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les escoles artístiques municipals ofereixen jornades de portes obertes en línia

edRa farà una jornada virtual de portes obertes el proper 22 de febrer i l’escola municipal de música, el 19 de març

edRa obre portes de manera virtual dilluns 22 de febrer (foto. Ajuntament de Rubí – César Font).
edRa obre portes de manera virtual dilluns 22 de febrer (foto. Ajuntament de Rubí – César Font)

L’escola d’art i disseny edRa i l’escola municipal de música Pere Burés preparen jornades de portes obertes virtuals perquè l'alumnat interessat conegui l’oferta formativa dels centres respectant les restriccions per contenir la Covid-19.

La primera sessió d’edRa serà el proper dilluns 22 de febrer a les 18 h. Les persones interessades s’hi poden inscriure per telèfon, per correu electrònic a info@artedra.net o des de la pàgina web del centre. L’escola els farà arribar un enllaç i les instruccions per a accedir a les portes obertes virtuals. El proper curs 2021-2022, edRa oferirà dos Cicles Formatius de Grau Mig (Serigrafia Artística i Assistència al Producte Gràfic Interactiu) i dos Cicles Formatius de Grau Superior (Espais Interactius i Interiorisme). Pel que fa als estudis no reglats, l’escola impartirà els habituals tallers d’expressió plàstica per a infants de 4 a 16 anys, tallers monogràfics d’art per a persones a partir de 16 anys, seminaris d’art de 12 a 20 hores i un curs d’introducció al disseny que prepara l’alumnat per accedir als Cicles Formatius. L’escola d’art tornarà a fer una jornada de portes obertes el 9 de març a les 18 h.

L’escola de música Pere Burés obrirà portes de manera virtual el 19 de març a les 18 h per tal de mostrar el seu projecte, les instal·lacions i l’oferta formativa que s’hi imparteix a la ciutadania. Per poder-hi participar, les persones interessades poden d’enviar un correu electrònic a l’adreça escola.musica@ajrubi.cat o trucar al telèfon 93 588 70 00 (extensió 4410) de dilluns a dijous de 9 a 13 h i de 16 a 19 h i divendres de 9 a 14 h. La jornada anirà a càrrec de l’equip directiu i s’hi explicarà el projecte pedagògic, l’oferta educativa pel curs vinent, els tràmits de matriculació i les quotes.