Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les enquestes per a l’Estudi de Satisfacció Ciutadana i Coneixement de la Ciutat 2023 comencen aquest dijous Enquestadors i enquestadores identificats demanaran porta a porta l’opinió ciutadana sobre qüestions que tenen a veure amb la ciutat, els serveis municipals i l’evolució del municipi, entre d’altres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les enquestes per a l’Estudi de Satisfacció Ciutadana i Coneixement de la Ciutat 2023 comencen aquest dijous

Enquestadors i enquestadores identificats demanaran porta a porta l’opinió ciutadana sobre qüestions que tenen a veure amb la ciutat, els serveis municipals i l’evolució del municipi, entre d’altres

El personal enquestador anira adequadament identificat (Foto: Ajuntament de Rubí).
El personal enquestador anira adequadament identificat (Foto: Ajuntament de Rubí)

El Treball de Camp de l’enquesta de l’Estudi de Satisfacció Ciutadana i Coneixement de la Ciutat de Rubí 2023 comença a caminar aquest dijous 16 de novembre amb l’inici de les entrevistes domiciliàries als veïns i veïnes de Rubí.

L’estudi es realitza cada any des de 2016 i pregunta als rubinencs i rubinenques sobre el seu grau de coneixement i satisfacció de la ciutat i recull la seva valoració sobre els serveis municipals i l’evolució del municipi, entre d’altres.

Des de l’edició de 2021, l’Estudi de Satisfacció Ciutadana i Coneixement de la Ciutat consisteix en una part d’investigació quantitativa que correspon a l’enquesta i incorpora també una part d’investigació qualitativa a través de sessions de Focus Group. Dins de la mateixa enquesta que s’inicia demà dijous, es demana als i les participants si volen formar part d’aquest grup que analitzarà en profunditat els resultats de la part quantitativa. A les sessions de Focus Group, que es portaran a terme més endavant, també hi poden participar altres ciutadans i ciutadanes convocats per diferents canals de l’Ajuntament.

El treball de camp amb aquestes enquestes domiciliàries anirà a càrrec l’empresa Vox Populi Recerca, SL. Aquesta empresa especialitzada en estudis de mercat s’encarregarà de fer les entrevistes a domicili a una mostra ciutadana estadísticament representativa per raó de sexe, edat i zona geogràfica.

Els enquestadors i enquestadores aniran en tot moment degudament identificats: portaran una credencial oficial i una armilla de color vermell amb l’escut de l’Ajuntament de Rubí, per tal que puguin ser fàcilment reconeixibles per la ciutadania.

Es pot sol·licitar més informació sobre aquest Estudi, i altres relatius a la ciutat de Rubí, al correu electrònic del Gabinet d’Estudis i Estadístiques municipal.

Objectius de Desenvolupament sostenible