Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les empreses del polígon Rubí Sud confinades arran d’una fuita química a Castellbisbal tornen a la normalitat Els diferents vials de Rubí que han patit restriccions de trànsit com a conseqüència d’aquest accident ja han estat reoberts a la circulació https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Les empreses del polígon Rubí Sud confinades arran d’una fuita química a Castellbisbal tornen a la normalitat

Els diferents vials de Rubí que han patit restriccions de trànsit com a conseqüència d’aquest accident ja han estat reoberts a la circulació

La fuita ha tingut lloc a l'empresa Parking Service, situada al polígon Ca n'Estapé de Castellbisbal (foto: Parking Service).
La fuita ha tingut lloc a l'empresa Parking Service, situada al polígon Ca n'Estapé de Castellbisbal (foto: Parking Service)

La quinzena d’empreses ubicades al polígon industrial Rubí Sud de la nostra ciutat que aquest dimarts al matí han estat confinades arran d’una fuita química a l’empresa Parking Service de Castellbisbal ja han tornat a la normalitat. Cap a les 10.30 h, un cop s’ha realitzat el transvasament del producte químic a un dipòsit controlat, els treballadors han pogut sortir de les fàbriques i reprendre la seva activitat. Les empreses del polígon de Ca n'Estapé de Castellbisbal més properes a Parking Service, en canvi, encara estan confinades.

Paral·lelament, també s’ha restablert la circulació en aquells vials del terme municipal de Rubí que havien estat restringits al trànsit com a conseqüència d’aquest accident.

A hores d’ara, els Bombers de la Generalitat de Catalunya estan duent a terme les tasques pertinents per dissoldre la taca que ha ocasionat la fuita i que, a l’entrar en contacte amb el paviment, ha originat el núvol.

Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya encara manté en fase d’alerta el Pla d’emergència exterior del sector químic de Catalunya (PLASEQCAT) per aquest accident a l’empresa Parking Service, ubicada al polígon industrial de Ca n’Estapé de Castellbisbal.