Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les ajudes econòmiques pels casals d’estiu es podran demanar del 3 al 16 d’abril Els casals d’estiu 2024 organitzats per les AFA i AMPA de les escoles públiques d’educació infantil i primària es realitzaran als centres educatius del 2 de juliol al 2 d’agost https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les ajudes econòmiques pels casals d’estiu es podran demanar del 3 al 16 d’abril

Els casals d’estiu 2024 organitzats per les AFA i AMPA de les escoles públiques d’educació infantil i primària es realitzaran als centres educatius del 2 de juliol al 2 d’agost

Imatge d’arxiu dels casals (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Imatge d’arxiu dels casals (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’Ajuntament de Rubí obrirà dimecres 3 d’abril el període de sol·licitud per a les ajudes dels casals d’estiu. El consistori ajuda econòmicament directament les famílies per garantir que tots els nens i nenes de les ciutat tinguin accés als casals d’estiu, independentment de la capacitat econòmica de les seves unitats familiars.

Les sol·licituds s’han de presentar del 3 al 16 d’abril preferentment en línia a través de la seu electrònica. El tràmit també es podrà fer presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), al c/ Narcís Menard, 13, sense demanar hora, de dilluns a divendres de 8.30 a 13.30 h i amb cita prèvia de dilluns a dijous de 8.30 a 14 h i de 16 a 18.30 h. Per complimentar la sol·licitud adequadament, el consistori posa a disposició de les famílies un vídeo tutorial que es pot consultar a www.rubi.cat/casalsdestiu

Les famílies que tinguin dificultats per formalitzar la sol·licitud o no disposin de dispositiu per fer-la poden adreçar-se a  l’Oficina Municipal d’Escolarització (c. Dr Robert, 20) de dilluns a divendres de 9 a 14.30 h

Els casals d’estiu 2024 organitzats per les AFA i AMPA de les escoles públiques d’educació infantil i primària es realitzaran als centres educatius del 2 de juliol al 2 d’agost. S’adrecen a infants que estiguin cursant des de P3 fins a 6è de primària durant el curs 2023-2024.

L’import subvencionat es determinarà en funció del nombre de setmanes pel qual es demana i segons la renda de la unitat familiar. Així, l’import atorgat podrà ser del 75 %, el 50 % o el 25 % de l’import de referència. La setmana del 2 al 5 de juliol serà comptada proporcionalment ja que només té 4 dies.

Per a poder ser beneficiari de l’ajuda cal complir els següents requisits:

  • Estar empadronat a Rubí
  • Estar cursant qualsevol curs de P3 a 6è durant el curs 23-24.
  • Disposar d’un DNI, NIE o NIF. En cas de no disposar d’aquest document i que segons la normativa vigent no estiguin obligats a disposar-ne, el beneficiari de l’ajut serà el seu representant legal i serà qui haurà de disposar d’algun d’aquests documents.
  • Que la renda de la unitat familiar de convivència no superi els llindars econòmics segons les Bases reguladores de les subvencions aprovades pel Ple municipal el dia 25 de febrer de 2021, i publicades en fase definitiva al BOBP el 10 de març de 2021. La convocatòria de l’any 2024 ha estat aprovada el 6 de març de 2024 per la Junta de Govern Local.

La documentació a presentar serà la següent:

  • Sol·licitud específica relacionada amb aquesta convocatòria, que es publicarà a la Seu Electrònica i autorització dels membres de la unitat familiar: han de constar tots els empadronats al mateix domicili que tinguin relació de parentiu, sigui quina sigui.
  • La fotocòpia del document d’identitat de tots els membres de la unitat familiar. En cas que l’obtenció d’aquest document no sigui obligatòria, es presentarà el llibre de família.

Per a resoldre qualsevol dubte sobre aquesta subvenció us podeu adreçar al Servei d’Infància i Educació de l’Ajuntament de Rubí al telèfon 93 588 70 00 ext. 6369 o bé enviar un correu electrònic a educacio@ajrubi.cat

En el cas de rebre l’ajuda, aquesta es farà arribar a l’entitat organitzadora del casal una vegada s’hagi formalitzat la matrícula.

Objectius de Desenvolupament sostenible