Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Agents pel Civisme instal·laran un punt informatiu cada divendres El servei municipal s’ubicarà alternativament al centre i al mercat municipal https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les Agents pel Civisme instal·laran un punt informatiu cada divendres

El servei municipal s’ubicarà alternativament al centre i al mercat municipal

L'estand informatiu sortirà al carrer cada divendres /(Foto: Ajuntament/Localpres).
L'estand informatiu sortirà al carrer cada divendres /(Foto: Ajuntament/Localpres)

Les Agents pel Civisme fan un pas més en la seva voluntat de donar-se a conèixer entre la ciutadania i cada divendres instal·laran un punt informatiu als carrers de la ciutat. L’espai s’ubicarà aquest divendres al centre de la ciutat, a la cantonada del carrer de Francesc Macià amb la Plaça de Pere Esmendia, de 9.30 h a 13 h i el divendres de la setmana vinent ho faran a la plaça del Mercat Municipal i seguiran el mateix horari. Aquestes seran les dues ubicacions que s’alternaran cada divendres.

 

Aquest punt informatiu va fer un recorregut per de la ciutat la setmana del 5 d'octubre. Durant sis dies, l’estand es va instal·lar en diferents punts de la ciutat per donar-se a conèixer i atendre les peticions d’informació o dubtes de la ciutadania. En aquest període de temps es van efectuar 238 atencions.

 

Les Agents pel Civisme s’encarreguen de tasques de conscienciació, informació i difusió de qüestions relatives al bon veïnatge i a la cura de l’espai públic. Els darrers mesos, a més, han centrat la seva activitat a accions relacionades amb els efectes de la pandèmia. Difusió d’informació, el control de mesures de seguretat i, sobretot, recordar l’ús obligatori de la mascareta són les principals activitats que han desenvolupat. També han participat en el repartiment de mascaretes a domicili que es va realitzar a finals de maig i principis de juny. En paral·lel, les Agents pel Civisme també han participat en la campanya d’ajuts municipals per fer front a l’Impost de Béns Immobles (IBI). Per evitar desplaçaments a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), en especial a les persones de més de 65 anys, les agents han recollit les sol·licituds als domicilis de les persones interessades.