Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les accions formatives de Rubí Empresa donen servei a més de 200 persones durant el primer semestre de l’any Totes les propostes s’han desenvolupat en línia i el 74% de l’alumnat han estat dones https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les accions formatives de Rubí Empresa donen servei a més de 200 persones durant el primer semestre de l’any

Totes les propostes s’han desenvolupat en línia i el 74% de l’alumnat han estat dones

Totes les formacions  s’han desenvolupat  en línia.
Totes les formacions s’han desenvolupat en línia

L’Ajuntament de Rubí, a través de Rubí Empresa, ha ofert 22 accions formatives adreçades a persones emprenedores, autònoms i teixit empresarial durant el primer semestre de l’any. Els ajuntaments de Rubí i Sant Cugat, amb el suport de la Diputació de Barcelona, han impulsat un calendari conjunt de 28 d’accions formatives. Les 22 impulsades des de Rubí s’han concretat en 109,5 hores de formació fins al juliol que responen a l’objectiu de millorar la competitivitat empresarial del territori. Durant els primers sis mesos de l’any, s’han pogut realitzar totes les accions programades que han comptat amb 232 persones assistents. D’aquestes, un 74,13% han estat dones. D’aquestes 172 dones, un 30% eren empresàries.

L’alumnat ha valorat la formació, de mitjana, amb un 3,70 sobre 4. Els cursos estaven subvencionats per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Rubí.

Amb motiu de la situació sanitària, totes les propostes s’han desenvolupat en línia. La COVID-19 i el seu impacte en el món empresarial ha estat un dels arguments centrals de la proposta formativa d’aquests primers mesos de l’any amb cursos que han volgut donar suport a les empreses per adaptar-se al context social i econòmic.

A finals d’agost, es farà pública l’oferta formativa fins al mes de desembre.