Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les 172 Festes del carrer Sant Jaume converteixen aquesta via en un càmping L’alcaldessa i el regidor d’Esports i Obra Pública han assistit a la botifarrada popular, un dels actes que s’organitzen cada any https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les 172 Festes del carrer Sant Jaume converteixen aquesta via en un càmping

L’alcaldessa i el regidor d’Esports i Obra Pública han assistit a la botifarrada popular, un dels actes que s’organitzen cada any

L’alcaldessa i el regidor, saludant els assistents a la botifarrada popular de les festes del carrer Sant Jaume (foto: Localpres).
L’alcaldessa i el regidor, saludant els assistents a la botifarrada popular de les festes del carrer Sant Jaume (foto: Localpres)

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, i el regidor d’Esports i Obra Pública, Juan López, han assistit aquest dissabte a un dels actes més participatius de les festes del carrer Sant Jaume: la botifarrada popular. Des del passat dijous i fins aquest dimarts, s’han programat diverses activitats pensades per a diversos públics.

En aquesta 172a edició, el carrer Sant Jaume s’ha transformat en el Càmping La Concha, gràcies a una decoració basada en sorra de platja, para-sols, xancletes i diverses caravanes, entre d’altres.

Les activitats van arrencar dijous amb una xocolatada popular i jocs infantils, seguit de la inauguració de la 19a mostra d'art col·lectiva, que enguany s’ha titulat Que bé s'està al càmping!, i de la cantada d'havaneres al carrer, a càrrec del grup Peix Fregit.

Divendres a la tarda es va oferir una orxatada popular als assistents i, posteriorment, va tenir lloc el sopar de germanor, que va estar amenitzat amb la música de Malaka Quartet.

Pel que fa a dissabte, es va celebrar el mercat de la rampoina i un campionat de petanca i, al vespre, va tenir lloc una botifarrada popular, seguit del concert de La flor del otro.

Diumenge, la música va ser la protagonista, amb un vermut musical a càrrec de Jazz People, una audició de sardanes amb la Cobla Contemporània i la projecció de la pel·lícula El Zorro, en el marc de la nit de cinema a la fresca musicat.

Els actes finalitzaran aquest dimarts a les 9 h a l'església de Sant Pere, amb la tradicional missa de difunts.