Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcaldessa assisteix a la calçotada popular de la Zona Nord L'àpat ha aplegat centenars de veïns i veïnes a les pistes del Club Petanca Vallès https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'alcaldessa assisteix a la calçotada popular de la Zona Nord

L'àpat ha aplegat centenars de veïns i veïnes a les pistes del Club Petanca Vallès

Ana María Martínez parlant amb alguns dels assistents (foto: Localpres).
Ana María Martínez parlant amb alguns dels assistents (foto: Localpres)

Centenars de persones han participat aquest dissabte a la calçotada popular que ha organitzat l'Associació de Veïns de la Zona Nord. El dinar, que ha tingut lloc a les instal·lacions del Club Petanca Vallès, ha comptat amb la presència, entre d'altres, de l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez. "Agraïm molt que l'associació de veïns ens convidi cada any a aquest dinar i sempre que es pugui ens agrada molt venir: per nosaltres és molt valuós compartir les festes i celebracions amb els nostres veïns i veïnes", diu l'alcaldessa.

Cada any, l'entitat veïnal celebra una festa popular amb els veïns i veïnes del barri. Enguany, com en anteriors edicions, a la cita també hi ha estat convidada l'alcaldessa de la ciutat que hi ha assistit acompanyada de la primera tinenta d'alcaldia, Maria Mas; el regidor de l'àrea de Serveis Centrals, Moisés Rodríguez, i la regidora de Serveis a les Persones, Marta García.