Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament repara 65 fonts de boca ubicades al nucli urbà L’actuació té un cost d’uns 16.000 euros i consisteix en la renovació d’una quinzena de fonts, el canvi de diversos polsadors i en tasques de neteja i pintura https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Ajuntament repara 65 fonts de boca ubicades al nucli urbà

L’actuació té un cost d’uns 16.000 euros i consisteix en la renovació d’una quinzena de fonts, el canvi de diversos polsadors i en tasques de neteja i pintura

Algunes de les fonts s’han substituït per altres de noves, s’han pintat o se’ls ha canviat el polsador (foto: Ajuntament de Rubí).
Algunes de les fonts s’han substituït per altres de noves, s’han pintat o se’ls ha canviat el polsador (foto: Ajuntament de Rubí)

L’Ajuntament està duent a terme els treballs de reparació de 65 fonts de boca malmeses del nucli urbà. Les intervencions tenen un cost aproximat de 16.000 euros, les realitza la Brigada d’Instal·lacions i Obres i és previst que finalitzin aquest mes de juny.

El Consistori va iniciar aquest pla de xoc abans de l’arribada de l’època estival, moment en què es fa un ús més intensiu d’aquest tipus d’instal·lacions. L’objectiu del pla era reparar aquelles fonts que tenen un ús més elevat o aquelles que feia més temps que tenien algun desperfecte.

Les actuacions han consistit a substituir 15 fonts que es trobaven molt deteriorades, canviar els polsadors de 5 fonts més que eren antics o estaven en mal estat i netejar i pintar-ne 45 més.

Aquesta primera actuació ha suposat intervenir en el 48% de la totalitat de fonts de boca públiques (el total suma 135 fonts) que l’Ajuntament té al municipi.

En aquests moments, el 95% de les fonts funcionen amb normalitat i s’està treballant perquè, en el mínim temps possible, es reparin les que no ho fan.

Paral·lelament, el Consistori està configurant l’ampliació del número de fonts que hi ha a la ciutat, prioritzant-ne la instal·lació a prop de zones d’esbarjo de gossos tancades, col·locant un model que també té un sortidor per les mascotes.

Objectius de Desenvolupament sostenible