Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament recupera el Punt d'Informació Municipal El servei disposarà d'una nova ubicació molt visible a la plaça de Pearson, amb l'objectiu de contribuir a la projecció de la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Ajuntament recupera el Punt d'Informació Municipal

El servei disposarà d'una nova ubicació molt visible a la plaça de Pearson, amb l'objectiu de contribuir a la projecció de la ciutat

El Punt d'Informació s'està adequant aquests dies (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
El Punt d'Informació s'està adequant aquests dies (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

El Servei de Projecció de la Ciutat de l'Ajuntament ha iniciat els treballs per adequar una de les casetes de la plaça de Pearson com a nou Punt d'Informació Municipal. L'espai oferirà a la ciutadania rubinenca i als visitants informació sobre el patrimoni local i sobre les rutes turístiques que ja existeixen al municipi.

Durant aquests dies, el Consistori treballa en el buidatge de la caseta, la neteja de les pintades exteriors, el canvi d'elements com la tarima, les plaques interiors i la instal·lació elèctrica, i la col·locació de nou mobiliari. Està previst que aquestes tasques estiguin finalitzades durant la primera setmana de febrer i que el nou Punt d'Informació pugui obrir cap a finals de març, un cop s'estableixin els seus horaris de funcionament i l'equip d'informadors/es. "Aquest és un servei important per impulsar la projecció de la nostra ciutat, tant de cara als propis rubinencs i rubinenques com a la gent que ens pugui visitar. Volem que ens ajudi a consolidar la imatge d'un Rubí cultural que val la pena conèixer", ha explicat el regidor de Projecció de la Ciutat, Moisés Rodríguez Cantón, qui creu que la ubicació pròxima a l'estació i molt visible des de l'avinguda de Barcelona "pot ser determinant en aquest sentit".

Anys enrere, el Punt d'Informació – Botiga de Rubí tenia la seva seu a l'Antiga Estació. El 2017, els diferents serveis que s'hi oferien es van reubicar a diversos equipaments municipals, com ara el Museu Municipal Castell (MMUC) i la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler.