Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Xarxa Rubí Empresa ja integra 38 empreses 6 empreses s'incorporen a la 4a edició del projecte que impulsarà la col.laboració i les aliances de proximitat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Xarxa Rubí Empresa ja integra 38 empreses

6 empreses s'incorporen a la 4a edició del projecte que impulsarà la col.laboració i les aliances de proximitat

La primera sessió de grup ha tingut lloc a la Masia de Can Serra.
La primera sessió de grup ha tingut lloc a la Masia de Can Serra

Un total de 38 empreses rubinenques ja formen part de la "Xarxa Rubí Empresa", un projecte impulsat per l'Oficina de Serveis a l'Empresa (OSE) de l'Ajuntament de Rubí amb el suport de la Diputació de Barcelona

La xarxa, que es va posar en marxa el 2014, vol millorar la competitivitat i innovació de les empreses fomentant el treball col·laboratiu entre empreses, administració pública i món universitari de proximitat. La proposta s'ha consolidat com una bona manera de fomentar el coneixement compartit i l'impuls d'estratègies i actuacions innovadores de les empreses que hi participen.

Aquest dimecres s’ha posat en marxa a la Masia de Can Serra la quarta edició del projecte que treballarà especialment la col.laboració entre empreses, però també entre empreses i grups de recerca amb l’objectiu de generar productes i serveis més innovadors aprofitant també el coneixement universitari i els centres tecnològics ubicats a prop de Rubí. La sessió portava per títol "Foment de la col.laboració per a la generació d'aliances entre les empreses de Rubí" i hi ha participat una vintena d’empreses. L'acte ha comptat amb l’exposició de Lluis Gil,  sotsdirector de R+D y empresa de la ESEIAAT, UPC Campus Terrassa.

Com a novetat, la proposta d’aquest any incorpora un marketplace especialitzat exclusiu per a les empreses integrants de la xarxa i grups de recerca universitaris i de centres tecnològics de proximitat. A més, es realitzaran quatre sessions grupals com la d’aquest dimecres sobre temes d'interès vinculats a diferents aspectes de la innovació i workshops temàtics sobre economia circular, direcció d'equips i transformació digital.

Les noves empreses que s'han adherit recentment al Projecte (2017) són:

British House (formació en idiomes), Sucesores de José Escuder (materies primeres per a sector  farmacèutic), Recymet Systems (reciclatge de metals especials i aliatges), Rema Tip Top  (especialistes en reparació de neumàtic, suministrament i manteniment de bandes transportadores), Teycars (distribució i manteniment vehicle elèctric) i Wetron automation technology (automatització i control de processos productius i intralogístics).

Les 38 empreses integrants de la Xarxa Rubí Empresa que s'han incorporat durant aquestes 4 edicions  sumen una facturació superior als 467 MM de € i més de 3.000 persones treballadores de les quals un 30% treballen a Rubí a l'àmbit industrial.